Lielbritānijā, kā katru gadu, cels dzelzceļa biļešu cenas

Jaunais gads britiem sāksies ne tikai ar jaunām apņemšanām, tīru sirdsapziņu (nu, vismaz vairumam) un cerībām, bet arī ar jaunām vilcienu biļešu cenām. Un, protams, cenas ir pieaugušas.

Vidējā biļetes cena celsies par 3,4%, kas ir lielākais kāpums kopš 2013.gada, kad cenas ar 1.janvāri pieauga par 3,9%. Raugoties pēdējo piecu gadu skatījumā, biļešu cenas ir kāpušas par vidēji 15%.

Lai arī atbildīgie dienesti pauž, ka 3,4% pieaugums biļešu cenās ir ievērojams pieaugums, viņi arī uzsver, ka vairāk nekā 97% no biļešu tirgošanas peļņas tiek atgriezti vilcienos un to organizēšanā.

Pasažierus pārstāvošajā uzraudzības birojā pausts, ka biļešu cenu kāpums ir "vēss vējš" un, ka tas bija gaidāms.

Mazāk toleranti bijuši citu organizāciju pārstāvji, kas pauduši, ka dzelzceļa industrija nepilda solījumus un īpaši privātās dzelzceļa kompānijas britu salās bieži vien ņirgājas par pasažieriem - tostarp cilvēkiem, kuru algas ir šobrīd iesaldētas dēļ valdības lēmumiem.

Kā pāris no nepildītiem solījumiem, tiek minēti nespēja apkalpot pieaugošo vilcienu pasažieru skaitu - kas, cita starpā, pēdējo 15 gadu laikā ir vietām pieaudzis pat par 50-70%. Tomēr, pretēji solījumiem, vilcienu tīkls saglabāts tāds pats, kas rada pārpildītību, nespēju visiem pasažieriem vienlaikus atrasties uz perona un citas problēmas.

Lielbritānijas dzelzceļa sistēma ir vecākā sistēma pasaulē un dzelzceļs ir ļoti populārs pārvietošanās veids britu salās, tomēr daļa dzelzceļa līniju saglabājušās jau no 1560.gadiem, kad tas tika sākts izbūvēt. Kopumā gadā dzelzceļu izmanto aptuveni 2 miljardi pasažieru. Lielbritānijā ir aptuveni 2600 dzelzceļa pieturu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1797421sec.