Rīgā viltus naktsmītne; čehu līdzjutēji paliek uz ielas

2023. gada 19. maijā Rīgas nomalē Ķiburgas ielā iebrauca divi autobusiņi no Čehijas, vedot 16 cilvēkus, kuri bija devušies uz pasaules čempionātu hokejā, lai atbalstītu savu izlasi. Diemžēl pirmā iepazīšanās ar Rīgu dramatiska – izvēlētā un jau apmaksātā naktsmītne dabā neeksistē!

Čehu līdzjutēji – kārtigi ģimenes cilvēki ar viesiem bērniem, bija rezervējuši naktsmītni ar visai amizantu nosaukumu “Dima House of Fun un Riga”, samaksājot par divām naktīm 800 eiro. Taču patiesībā šajā šajā adresē dzīvo klusi, noslēgti cilvēki, kuriem ne prātā nav nācis savu mājiņu padarīt par aparthoteli! Čehus bija uzrunājusi gan cena, gan arī iespējas novietot automašīnu.

Ķiburgas ielas iedzīvotāji steidzās nelaimē nonākušajiem čehiem palīgā meklēt naktsmājas, saprotot, ka ģimenes uz ielas naktī atstāt ārā nevar, un par visiem kopā naktsmītni atrast izdevās.

Viena no Ķiburgas ielas iedzīvotājām Iveta, kura arī steidzās čehiem palīgā, norādīja, ka viņu rezervācijās līdzās adresei bija norādīts Lietuvas telefona numurs, uz kuru zvanot tas bija jau nobloķēts.

Zīmīgi, ka vēl naktī interesantā naktsmītne bija pieejama vismaz trijās rezervēšanas sistēmās – booking.com, planetofhotels.com un rigatophotels.com. 20. maija vakarā neeskistējošā naktsmītne jau no rezervācijas sistēmām bija pazudusi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83711195sec.