Lietuvā stājušās spēkā izmaiņas ierobežojumos [1]

Ar 2022. gada 17. janvāri Lietuvā stājušies spēkā jauni noteikumi, kas paredz jaunu kārtību sejas masku nēsāšanā un izolācijas termiņā.

Turpmāk uz pasākumiem slēgtās telpās visiem apmeklētājiem, kuri vecāki par sešiem gadiem, jānēsā FFP2 sejas maskas. No šīs prasības atbrīvotas tikai personas, kuras nevar nēsāt respiratorus medicīnisku apsvērumu dēļ.

Savukārt pašizolācijas laiks, kas jāievēro pēc kontakta ar Covid-19 pozitīvu personu, samazināts līdz septiņām dienām. No pašizolācijas atbrīvotas tikai personas, kuras pēdējo 90 dienu laikā pārslimojušas ar koronavīrusu un var to apliecināt ar pozitīvu Covid19 testa rezultātu.

Ja persona kontaktējusi ar kādu saslimušo darbā, tad pašizolācijā jādodas, ja kontakts bijis slēgtā telpā vairāk nekā četras stundas, un distance starp Covid-19 pozitīvo bijusi mazāka par 1 metru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Ilze 01/18/2022 11:19 Lūdzu pārlasiet tekstu, pirms publicējat. Travelnews jau iepriekš ir saņēmis lasītāju aizrādījumus par šo.
1) "Turpmāk uz pasākumiem slēgtās telpās visiem apmeklētājiem" vietā jābūt "Turpmāk pasākumos, kas notiek slēgtās telpās, ....."
Lūdzu norādiet arī atsauces uz informācijas avotu.

Veiksmi darbā!
2) "No pašizolācijas atbrīvotas tikai personas, kuras pēdējo 90 dienu laikā pārslimojušas ar koronavīrusu" vietā jābūt "No pašizolācijas atbrīvotas tikai personas, kuras pēdējo 90 dienu laikā pārslimojušas koronavīrusu" - nepārslimo ar kaut ko, pārslimo kaut ko. Utt.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.99526215sec.