Kamermūzikas koncerts «Ceļojums mūzikā...» Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā

2021. gada 25. septembrī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā notiks šī gada pirmais kamermūzikas koncerts – “Ceļojums mūzikā...”.

Svinot Daugavpilī dzimušā abstraktā ekspresionisma pamatlicēja Marka Rotko (1903–1970) dzimšanas dienu, Rotko centrs ir sarūpējis dāvanu pilsētniekiem un pilsētas viesiem – šī gada pirmo kamermūzikas koncertu mākslas centra telpās.

Laikā, kad ceļošana ir ierobežota, aicinām mākslas un mūzikas mīļotājus doties skaņām apvītā ceļojumā. Ceļš mūs vedīs pie Melnās jūras krastiem Rumānijā, cauri idilliskajām Ungāru lauku ainavām uz saulaino Itāliju un karstasinīgo Argentīnu. Paviesosimies arī divdesmitā gadsimta Amerikas Savienotajās Valstīs un mūsdienu Lielbritānijā, taču neaizmirsīsim arī par mūsu pašu skaisto zemi – Latviju.

Kamermūzikas koncertā “Ceļojums mūzikā…” uzstāsies flautistes Dārta Stašāne un Viktorija Krilova, vijolnieks Ingus Grīnbergs un pianiste Elīna Bambāne. Programmā: Edgars Varēze – “Density 21.5” solo flautai, Alfredo Kazella – “Siciliāna un Burleska” flautai un kalvierēm, Jēkabs Mediņš – “Rapsodija” flautai un klavierēm, Bēla Bartoks – “Rumāņu dejas” vijolei un klavierēm, Francis Doplers – “Ungāru pastorālā fantāzija” flautai un klavierēm, Jans Klarks – “Maya” 2 flautām un klavierēm un Astors Pjacolla – “Fuga Y Misterio”.

Koncerts notiek Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā sestdien, 25. septembrī, plkst. 18.00. Pasākumā aicinām skatītājus ar derīgiem Covid19 pārslimošanas/ vakcinācijas sertifikātiem. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.7054131sec.