Sākas uzņemšana Vidzemes Augstskolas studiju programmās

26. jūnijā Vidzemes Augstskolā (ViA) sākusies studentu uzņemšana pamatstudijām 2017. /2018. akadēmiskajam gadam vienotajā pieteikšanās sistēmā www.latvija.lv, savukārt maģistrantūras studijām iespējams pietiekties no 26. jūnija līdz 11. jūlijam.

Kopumā ViA piedāvā studijas 13 studiju programmās piecos studiju virzienos – Biznesa vadībā, Informācijas tehnoloģijās, Mehatronika un būvniecība, Komunikācijā un medijos, Tūrismā un atpūtā.

Interesenti gaidīti pirmā līmeņa (koledžas) studiju programmās: "Informācijas tehnoloģijas", "Mehatronika", "Koka ēku celtniecība un ekobūves", kā arī bakalaura studiju programmās: "Biznesa vadība", "Informācijas tehnoloģijas", "Komunikācija un sabiedriskās attiecības", "Mediju studijas un žurnālistika", "Tūristu gids – ceļojumu un pasākumu organizators", "Tūrisma organizācija un vadība". Pieteikšanās notiks no 26. jūnija līdz 11.jūlijam. Pēc pieteikuma aizpildīšanas elektroniski reflektantam būs arī personiski jāreģistrējas studijām, uzrādot nepieciešamos dokumentus.

Pieteikšanās maģistra – "Biznesa vides vadība", "Sociotehnisku sistēmu modelēšana", "Starptautiskā tūrisma pasākumu vadība" – līmeņa studijām būs atvērta tikai elektroniski no 26. jūnija līdz 11. jūlijam., savukārt doktora – "Sociotehnisku sistēmu modelēšana" – studiju programmā  klātienē no 26.jūnija līdz 25.augustam.

Vidzemes Augstskola 2017./2018.akadēmiskajā gadā piedāvā 320 budžeta vietas.

Latvijas Darba devēju konfederācijas sadarbībā ar karjeras portālu Prakse.lv ir publicējusi ik gadu veidoto darba devēju ieteiktāko izglītības iestāžu un mācību programmu sarakstu. Tajā starp TOP 10 darba devēju ieteiktākajām izglītības iestādēm minēta arī ViA.

Vidzemes Augstskola piedāvā kvalitatīvas un elastīgas studiju programmas, kurās veiksmīgi tiek līdzsvarota teorija un prakse. Tās tiek pielāgotas aktuālām sabiedrības vajadzībām un izmaiņām darba tirgū. Studiju kvalitāti nodrošina pieredzējuši un profesionāli docētāji, progresīvas studiju formas, kā arī paši studenti, kuri zina, ko vēlas sasniegt, un prot gūt panākumus!    

Plašāka informācija par uzņemšanu: http://www.va.lv/lv/toposajiem-studentiem/uznemsana-2017

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28780484sec.