Izdevīgākie Ātrie Kredīti Bez Procentiem: Kur Meklēt & Kam Pievērst Uzmanību?

Kādas ir potenciāla aizņēmēja galvenās prioritātes? Viens no svarīgākajiem faktoriem noteikti ir maksimāli izdevīgi kredīta nosacījumi un minimālā pārmaksa par aizdevuma izmantošanu. Un kas gan var būt izdevīgāks par bezprocentu kredītu? Patiešām, ātrie kredīti bez procentiem ir draudzīgāki aizņēmēja budžetam, nekā citi kredītu veidi, taču nesteidzies pieteikties pirmajam ātrajam kredītam, ko atradi meklētājā – vispirms izlasi šo rakstu un uzzini, kā atpazīt patiešām labu piedāvājumu!

Ātrais aizdevums 2018. gadā: vai aizņēmējiem kaut kas mainās?

Pagaidām nav zināms, ka jaunajā gadā tiek plānotas aizņēmējiem aktuālas izmaiņas likumdošanā, taču turpināsies jau esošās tendences attīstība – ātrie aizdevumi tiks izsniegti uzmanīgāk, un uzticami aizdevēji ievēros atbildīgas kreditēšanas principus, kas ietver:

  • klienta maksātspējas obligātu pārbaudi;

  • kredītlimita robežu noteikšanu atbilstoši aizņēmēja ienākumu un izdevumu līmenim;

  • prasību uzrādīt ienākumus apliecinošos dokumentus, ja prasītā kredīta summa pārsniedz 425 eiro.

Pateicoties tam, ka ātro kredītu nozare pakāpeniski kļūst sakārtotāka, aizdevumi ir mazāk riskanti, jo kredītu var saņemt tikai personas ar atbilstošu maksātspēju. Tas ir īpaši svarīgi ātro kredītu gadījumā, jo tie ir īstermiņa aizdevumi, kas jāsedz 7 - 30 dienu laikā. Lai veiksmīgi atmaksātu šādu aizdevumu, kredīta kopējai atmaksas summai jābūt adekvātai aizņēmēja ikmēneša ienākumu līmenim, tāpēc kredīta riski rūpīgi jāizvērtē abām iesaistītajām pusēm. Jaunajā gadā aizdevēji turpinās pilnveidot klientu datu pārbaudes mehānismus, lai samazinātu kredīta riskus un novērstu bezatbildīgas aizņemšanās gadījumus.


Ja Tu apsver iespēju aizņemties līdz nākamajai algai, izvēlies kredītu ar mazākām izmaksām, piemēram, ātro kredītu bez procentiem. Kas tas ir? Uzzini tālāk!

Vai ātrie kredīti bez procentiem patiešām ir izdevīgi?

Ātrie kredīti bez procentiem jeb kredīti ar 100% atlaidi komisijas maksai ir aizdevumi, kur kopējā atmaksas summa ir vienāda ar aizdevuma pamatsummu. Aizņēmējam nav jāmaksā ne komisija par kredīta izmantošanu, ne procenti, līdz ar to kopējās kredīta izmaksas ir zemākas. Izdevīgi? No vienas puses, jā, taču viss nav tik vienkārši. Bezprocentu ātrais kredīts:

  • pieejams tikai jaunajiem klientiem pirmajā aizņemšanās reizē;

  • pieejams mazākā apjomā nekā parasts aizdevums pie tā paša aizdevēja.

Bezprocentu aizdevumi ir kreditora īpašais pakalpojums jaunajiem aizņēmējiem. Visi nākamie ātrie aizdevumi, kā arī ātrie sms kredīti tiek aplikti ar fiksētu procentu likmi. Kredīta termiņš gan nav atkarīgs no klienta statusa un aizdevuma kārtas numura – parasti īstermiņa aizdevumi tiek izsniegti uz termiņu līdz 1 mēnesim jeb 30 dienām.

Nemeklē, kur pieejami ātrie kredīti uz gadu – šāda pakalpojuma vienkārši nav, jo ilgtermiņa aizdevumi ir pazīstami kā patēriņa kredīts, kredītlīnija un kredītkarte. Ātrā kredīta īpatnība ir augsta procentu likme, un tieši tāpēc tie ir īstermiņa aizdevumi. Ja Tu vēlies aizņemties uz ilgāku laiku, pievērs uzmanību citiem kredītu veidiem. Taču kur tieši meklēt sev piemērotu aizdevumu? Par to uzzināsi raksta turpinājumā!

Vai ātrie aizdevumi pieejami arī bankās?

Patērētāju kreditēšanu mūsdienās īsteno ne tikai bankas, bet arī dažādi nebanku aizdevēji. Tieši nebanku uzņēmumi ir radījuši un attīstījuši ātros kredītus, jo bankās šāds pakalpojums nebūs pieejams arī jaunajā gadā. Kāpēc? Tāpēc ka bankas specializējas citā kreditēšanas nozarē – to pakalpojumu klāstā ietilpst līzings, hipotēka, patēriņa kredīts, – apjomīgi ilgtermiņa kredīti. Savukārt ātrie aizdevumi plašā skaitā pieejami pie nebanku kredītdevējiem, vairums no kuriem savus pakalpojumus piedāvā internetā.

Tieši pie nebanku kredītdevējiem atrodami ātrie kredīti bez procentiem, jo privātie finanšu uzņēmumi konkurē savā starpā sīvāk nekā bankas, tāpēc īpašie piedāvājumi klientiem nav retums. Pie nebanku kreditora vari pieteikties ne tikai ātrajam kredītam, bet arī citiem aizdevumu veidiem, kas dažkārt ir izdevīgāki nekā īstermiņa kredīts. Noskaidro teksta turpinājumā, par ko ir runa!

2 alternatīvas ātrajiem kredītiem

Ātrais kredīts var būt parocīgs risinājums, taču ne vienmēr tā ir optimāla izvēle. Ir ne mazums iemeslu, kāpēc ātrie aizdevumi nevar tikt izmantoti jebkurā situācijā – tiem ir samērā neliels kredītlimits, atmaksas termiņš ir ļoti īss, bet atmaksas nosacījumi – vieni no stingrākajiem nozarē. Ja Tu vēlies elastīgāku aizdevumu, ko iespējams pielāgot Tavai finanšu situācijai, pievērs uzmanību ātrā kredīta alternatīvām – kredītkartei un kredītlīnijai.

Kredītlīnija – zemāki %, elastīgāka atmaksa

Kredītlīnija ir tāds pats kredītlimits, kas tiek izsniegts pa daļām un pēc pieprasījuma. Ja ātrais kredīts tiek pārskaitīts pilnā apjomā uz aizņēmēja bankas kontu, tad kredītlīnija ļauj izņemt vajadzīgās summas tad, kad nepieciešams. Priekšrocības? Pirmām kārtam, tas ir izdevīgāk, jo:

  • kredītlīnijai parasti piemēro zemāku procentu likmi;

  • kredītlīnijas atmaksas termiņš ir daudz garāks nekā ātrajiem kredītiem, līdz pat 12 vai 24 mēnešiem;

  • atmaksājot iztērēto summu, var aizņemties atkal viena kredītlīguma ietvaros.

Kredītlīnija var būt pieejama arī bez procentiem, taču, tāpat kā ātro kredītu gadījumā, tas ir piedāvājums jaunajiem klientiem.

Kredītkarte – finanšu atbalsts ikdienā

Kredītkarte ir lieliski piemērota ikdienas pirkumiem, taču var tikt izmantota arī kā finanšu drošības spilvens, kas gaida savu mirkli. Salīdzinājumā ar kredītlīniju, kredītkartei ir šādas priekšrocības:

  • var viegli izmantot ārzemēs;

  • var izmantot pirkumu apmaksai internetā;

  • var viegli nodalīt kredīta summu no personīgajiem finanšu līdzekļiem, kas glabājas bankas norēķinu kartē.

Kas attiecas uz trūkumiem, kredītkarte, salīdzinājumā ar kredītlīniju, izmaksā vairāk, jo ik mēnesi tiek iekasēta kartes apkalpošanas maksa. Šīs komisijas summa nav liela, parasti ne vairāk par 2 eiro, taču tomēr tas palielina kredīta izmaksas.

Mūsdienās arī nebanku aizdevēji ir sākuši piedāvāt kredītkartes, tāpēc Tev, kā aizņēmējam, ir plašākas izvēles iespējas. Pievērs uzmanību tam, ka nebanku kredītkartei bieži ir bezprocentu izmantošanas periods, parasti 30 dienas kopš saņemšanas brīža. Un, protams, ikviens kredīta veids, neatkarīgi no aizdevuma apjoma un atmaksas nosacījumiem, ir piemērots tikai personām ar atbilstošu maksātspēju un stabiliem ienākumiem.

Gan ātrie aizdevumi, gan kredītkartes un kredītlīnijas plašā skaitā ir pieejamas Latvijas iedzīvotājiem. Kā neapjukt skaļos saukļos un neuzķerties uz reklāmas viltībām? Izvērtē visus piedāvājumus objektīvi, izmantojot Netcredit.lv!

Visi ātrie kredīti vienuviet + cita noderīga informācija

Netcredit.lv ir kredītu salīdzināšanas platforma, kur ikviens interesents var pāris minūšu laikā atrast saistošu piedāvājumu. Kredītus var atlasīt pēc:

Tāpat Netcredit.lv atradīsi detalizētus aizdevēju profilus un aizņēmēju pieredzes stāstus. Pateicoties tam, ka svarīgākais par kreditoriem un kredītiem ir apkopots vienā mājaslapā, Tev nevajadzēs pa kripatiņai meklēt informāciju tīmeklī.

Netcredit.lv varēsi salīdzināt aizdevējus un to pakalpojumus pēc dažādiem parametriem. Varbūt Tev izdevīgāks būs nevis ātrais kredīts bez procentiem, bet kredītlīnija ar garāku atmaksas termiņu? Noskaidro to Netcredit.lv – ienāc un uzzini, kādi kredīti ir pieejami 2018. gadā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61297989sec.