Latvijas tūrisma firma «Lattur» svin 30. gadu jubileju!

22. augustā 30. gadu jubileju atzīmē viena no pieredzes bagātākajām tūrisma aģentūrām Latvijā – «Lattur». Ikvienam uzņēmumam tas ir ievērības cienīgs darbības laiks, taču tūrisma nozarē jo īpaši, jo «Lattur» darbojas tikpat ilgi, cik pastāv Latvijas tūrisms kopumā. Tūrisma aģentūra veiksmīgi apvieno pieredzi, stabilitāti un inovatīvas idejas, nebeidzot pārsteigt ceļotājus un saglabājot mieru un vēsu prātu arī šajos neierastajos apstākļos.

«Lattur» ir viena no retajām tūrisma aģentūrām, kas spējusi veiksmīgi darboties un kvalitatīvi apkalpot ceļotājus tik ilgu laika periodu. Iespējams, panākumu atslēga slēpjas ne tikai darbinieku profesionalitātē, bet arī faktā, ka «Lattur» ir ģimenes uzņēmums vairākās paaudzēs - uzņēmumu dibināja Konstantīns Čemis un tagad to veiksmīgi vada viņa dēls Vadims Čemis.

''Jau kopš aģentūras dibināšanas pieturamies pie skaidri definēta mērķa - palīdzēt cilvēkiem realizēt savus sapņus, tiecoties pēc ceļojumiem. Līdz pandēmijai ik gadu palīdzējām piepildīt savus ceļojumu sapņus aptuveni 10 000 ceļotāju un ticam, ka arī nākotnē spēsim atgūt pirmskrīzes līmeni. Kompānijas reputācija iet mums pa priekšu un ikviens, kurš sadarbojies ar Lattur, zina, ka mūsu prioritāte ir klientu drošība, tāpēc, iesakot galamērķus, ļoti lielu uzmanību pievēršam arī šim aspektam. Mēs vēlamies, lai klients no ceļojuma atgriežas uzlādēts tikai ar pozitīvām emocijām,'' stāsta Lattur direktors Vadims Čemis.

Ceļojumu aģentūra ir Latvijas tūrisma aģentūru un tūroperatoru asociācijas (ALTA) ilggadīgs biedrs, rūpējoties par nozares attīstību kopumā. Aģentūrā strādā pieredzējuši profesionāli darbinieki, kuri var piedāvāt gan individuālu programmu ceļojumam uz jebkuru pasaules valsti, gan arī grupu braucienus uz labi pazīstamām un iecienītā vietām.

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija sveic «Lattur» 30. gadu jubilejā un novēl panākumiem bagātus gadus, uzticamus klientus un jaunus, pasakainus galamērķus!

Ja vēlies uzzināt 30 interesantus faktus par «Lattur» izlasīt ekpresinterviju ar Vadimu Čemi un noskaidrot, ko par tūrisma firmu «Lattur» domā klienti, spied ŠEIT.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12135696sec.