Jauna brīvdienu māja «Ķestermuiža» Alūksnes pusē ir vērusi savas durvis ceļotājiem un apmeklētājiem

Tikai piecu minūšu brauciena attālumā no Alūksnes pilsētas centra Pullana ezera krastā slejas sarkana ķieģeļu ēka – Ķestermuiža, kā arī divas mazākam viesu skaitam paredzētas Pullanmājas – Līksma un Laima.

24 bilžu fotogalerija

Ja arī Tevi nogurdina pilsētas straujais ritms, ja vēlies uz mirkli attapties ezera krastā Vidzemes augstienē, lai baudītu ne tikai mieru un klusumu, bet arī aktīvās atpūtas iespējas, tad Ķestermuižai jābūt Tavam nākamā ceļojuma galamērķim! Šeit iespējams nakšņot līdz 23 personām, pieejamas septiņas guļamistabas, četras vannas istabas un plaša virtuves zona ar visu nepieciešamo aprīkojumu ēst gatavošanai. Atpūtai pie mums netraucēs neviens kaimiņš kā arī tikai jums vienīgajiem būs iespēja izklaidēties pludmalē, izbaudīt pirts rituālus, bērniem pieejama spēļu pilsētiņa, aktīvās atpūtas piekritējiem pieejams basketbola un volejbola laukums, visā teritorijā izvietotas šūpoles, kas būs lieliska vieta saullēktu un saulrietu baudīšanai. Baudi siltos vasaras vakarus ar SUP dēli Pullana ezera, vai izbrauciena laikā ar airu laivu noķer kādu zivi. Ķestermuiža būs lieliska vieta ģimenes, draugu kompānijas, vai darba kolektīva saliedēšanas pasākumam.
Mazākām kompānijām lieliskas naktsmājas būs Pullanmājas Laima un Līksma. Pullanmājas arī atrodas ezera krastā, kas ļauj baudīt ūdens priekus gan peldoties, gan izbraucot ar SUP dēli un airu laivu. Katrā mājiņā ir pieejamas divas divguļamās gultas, WC ar dušu, virtuves zona ar visu aprīkojumu un kafijas automātu, grils, TV un Netflix. Uz āra terases izvietotās šūpoles ļaus baudīt saulrietus un saullēktus ezerā. Mājiņas būs lieliska vieta divvientulības baudīšanai, ģimenes izbraucienam uz Alūksni, vai arī vietai, kur atbraukt vienam un no visa restartēties.

Braucot uz Ķestermuižu, neaizmirsti ieplānot laiku Alūksnes apskatei. Gan ziemā, gan vasarā te būs daudz ko redzēt un darīt. Ziemā Alūksne ietērpjas lielā sniega segā, kas ļauj ziemas priekus izbaudīt gan ar distanču slēpēm Mežinieku trasē, gan braucot lejā no Ķauķu kalna vai Katiņkalna. Pašā Alūksnē jāapskata burvīgā Pilssala un tās jaunā skaņu instalācija "Marienburgas astotais brālis”. Noteikti jāaizstaigā arī līdz tempļa kalnam un Alūksnes skatu tornim. Ātruma cienītāji var izmēģināt arī garāko trošu “zip-line” nobraucienu pāri ūdeņiem Latvijā.

Ķestermuiža un Pullanmājas ir draudzīga vieta dzīvniekiem, tāpēc neatstāj savu četrkājaino draugu mājās, bet ņem līdzi un atpūšaties kopā.

Rezervē vai uzzini vairāk mājaslapā www.kestermuiza.lv, zvanot +371 25606061 vai meklē Airbnb vai Booking.com platformās.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
Latvija 17 EUR
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56831813sec.