Valsts svētkos Jelgavā aicina uz aizraujošu spēli torņa deviņos stāvos

Sestdien, 18.novembrī, no pulksten 16 līdz 19, Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī notiks izzinoša un izglītojoša spēle “Latvijai 99”, kur izpildot deviņus interaktīvus uzdevumus būs iespēja fotografēties Latvijas svētku noskaņas momentfoto un vērot pilsētu svecīšu gaismās no devītā stāva skatu laukuma.

Latvijas neatkarības dienai veltītajā spēlē torņa deviņos stāvos aicināti piedalīties lieli un mazi jelgavnieki, kā arī pilsētas viesi, izzinot Jelgavas un Latvijas vēsturi, katrā torņa stāvā veicot nelielu uzdevumu saistībā ar valsts deviņām desmitgadēm.

Spēles laikā dalībniekiem būs jānosūta e-kartiņa ar retro foto sveicienu valsts svētkos, jāsaliek Zemgales rakstu puzle, jāizkrāso gabaliņš no mozaīkas un jārod pareizās atbildes uz jautājumiem par Latvijas, Jelgavas un Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas vēsturi, kā arī citi aizraujoši uzdevumi.

Spēles dalībnieki, kuri būs veikuši visus uzdevumus, kā balvu saņems iespēju fotografēties fotostūrī un iegūt uzreiz savā īpašumā svētku foto. Savukārt atbildot pareizi uz papildjautājumu par franču restorānu “La tour de Marie”, balvā būs gards pārsteigums.

No pulksten 17 līdz 21 uz Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa fasādes būs vērojams īpašs, svētkiem veidots 3D multimediāls šovs “Mītavas leģenda”.

Sv.Trīsvienības baznīcas torņa skatu laukums apmeklētājiem būs atvērts līdz pulksten 22. Aicinām izmantot iespēju vērot pilsētu svecīšu gaismās no 37 metru augstuma.

Spēle “Latvijai 99” notiks 18.novembrī no pulksten 16 līdz 19 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī Akadēmijas ielā 1. Iegādājoties Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa ieejas biļeti, ikviens varēs piedalīties spēlē, kā arī apmeklēt ekspozīcijas un skatu laukumu. Vairāk informācija pa tālruni 63005445 vai e-pastu tic@tornis.jelgava.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.05144501sec.