Dodies pārgājienā Valmierā un uzzini visu par izdzīvošanu dabā

Sestdien, 25.novembrī, plkst.11.00 Valmieras Tūrisma informācijas centrs atklās pirmo šīs sezonas ziemas pārgājienu ciklā “Ko slēpj Valmiera?”, aicinot dalībai pieteikties interesentus, kuri vēlēsies izzināt meža noslēpumus un izdzīvošanas paņēmienus tajā.  

Kā mežā neapmaldīties un ko darīt, ja tā tomēr noticis? Pēc kādiem orientieriem mežā vadīties? Ko ņemt līdzi uz mežu un kā sagatavot ugunskura vietu? Kā sagatavot siltu guļvietu arī aukstā laikā un nakšņot bez telts? Uz šiem un vēl daudz citiem jautājumiem pārgājiena laikā dalībniekiem atbildēs Nils Klints, āra dzīves apmācību centra “Pelēkais vilks” treneris un skauts. Popularizējot aktīvu dzīvesveidu un vides izziņu, pasākuma dalībniekus pavadīs un aktivitātēs kopā ar Nilu iesaistīsies arī Valmieras 4.skautu vienība un tās vadītājs Uldis Jansons.  

Aptuveni piecu stundu garais pārgājiens plānots apļveidā 15 km garumā gar Gaujas un Jumaras upes krastiem. Pārgājiena laikā paredzētas arī atpūtas vietas spēku atgūšanai un jauniegūto zināšanu pielietošanai. Piemērotu laikapstākļu gadījumā tiks ierīkots arī ugunskurs, tāpēc dalībnieki tiek aicināti līdzi ņemt siltu dzērienu un uzkodas. Aicinām parūpēties arī par laikapstākļiem piemērotu apģērbu un apavu izvēli!

Dalības maksa pārgājienā no personas – 4 EUR, apmaksu veicot līdz pārgājiena dienai Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10).

Vietu skaits pasākuma ir ierobežots, tāpēc dalību lūgums pieteikt iepriekš, zvanot pa tālruni 26332213 vai rakstot e-pastu uz tic@valmiera.lv. Pieteikšanās iespējama arī klātienē Valmieras Tūrisma informācijas centrā Rīgas ielā 10.

Nākamais pārgājiens plānots 2018.gada 27.janvārī. Plašāka informācija par Valmieras Tūrisma informācijas centra organizētajiem pasākumiem pieejama vortālā visit.valmiera.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35149598sec.