Stāstu vakarā stāstīs par ceļojumu uz «pasaules malu»

9.maijā plkst.18.30 Valmieras Tūrisma informācijas centrā notiks Ceļotāju stāstu vakars. Tas būs veltīts velo – kino festivālam “Kino Pedālis”, kas Valmierā un apkārtējos novados notiks 11. un 12.maijā. Stāstu vakarā viesosies aizrautīga ceļotāja Marika Latsone, kura divarpus gadu laikā ar velosipēdu veikusi 18 000 km, lai nokļūtu no Sanfrancisko (ASV) līdz Ušuaijai (Argentīnā), kas dēvēta arī par pasaules malu.

Tas būs stāsts par lielajiem sapņiem un uzdrīkstēšanos mainīt ierasto, par dzīvi uz divriteņa un došanos dienvidu virzienā, līdz beidzas ceļš.

Ceļojuma laikā šķērsotas 13 valstis, vairāki tuksneši, tropi, ekvators, Andu kalni, maģiskā Patagonija, mēģinot atrast savu spēku robežas. Ceļotāja pastāstīs par nakšu pavadīšanu pie aktīva vulkāna, kaktusu mežos, okeāna krastā, sāls tuksnesī, ugunsdzēsēju depo vai pie viesmīlīgākajiem cilvēkiem. Uzzināsiet par apmaksāta darba apvienošanu ar būšanu ceļā un darbavietas regulāru pārvietošanu no telts uz galdiņu kafejnīcā vai ciema bibliotēkā. Stāsts par to, ka, uzdrīkstoties pārkāpt robežu starp domāšanu un darīšanu, šādi ceļot var jebkurš.

Dalība stāstu vakarā ir bez maksas. Aicinām interesentus pieteikties savlaicīgi, rakstot e-pastu tic@valmiera.lv, ierodoties Valmieras Tūrisma informācijas centrā vai zvanot pa tālruni 26332213, 64207177.

Šis ir Ceļotāju stāstu vakara sezonas pēdējais pasākums. Nākamais gaidāms septembrī, kad klausītājus iepriecināsim ar jauniem stāstiem. Aktuālā informācija www.visit.valmiera.lv.

Vairāk par festivālu “Kino Pedālis” un tajā piedāvāto filmu programmu, velo spēli un maršrutiem varat uzzināt www.kinopedalis.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40074396sec.