Valmiera kļūst par a cappella galvaspilsētu

No 9. – 11. augustam Valmierā notiks vokālās grupas Latvian Voices rīkotās meistarklases, kurās piedalīsies vokālie ansambļi no Latvijas un Igaunijas.

11. augustā plkst. 18.00 Valmieras pilsdrupās būs meistarklašu noslēguma koncerts, kurā piedalīsies visi dalībnieki, kā arī vokālā grupa Latvian Voices. Koncertā ieeja ir bez maksas.

Latvian Voices meistarklases rīko jau otro gadu. Šogad meistarklasēs piedalīsies “Trifeles” no Kuldīgas, “Melo’dia” no Strenčiem, “Guns” no Jelgavas, “Skonai” no Rēzeknes” un “Mirt” no Pērnavas, Igaunijā. Meistarklasēs savu pieredzi dalībniekiem nodos arī divi vieslektori no pasaulē zināmām a cappella grupām: Katarina Henrisone (Katarina Henryson) un Jussi Čudenius (Jussi Chydenius).  Katarina ilgus gadus ir dziedājusi grupā “Real Group” no Zviedrijas un šobrīd darbojas “Real Group Academy”. Jussi ir Somijas a cappella grupas “Rajaton” dziedātājs.  “Esam saviļņotas, ka varēsim ar viņu talantu un personībām iepazīstināt arī citas grupas”, saka Latvian Voices dziedātāja Zane Stafecka, kura grupā Latvian Voices darbojas no tās dibināšanas.

“Mēs ar Latvian Voices darbojamies a cappella mūzikas jomā jau deviņus gadus. Ir daudz kas redzēts un pieredzēts. Esam iemantojušas draugus un muzikālos paraugus daudzviet pasaulē, mācījušās, kā uzlabot savu sniegumu, gan arī gluži pretēji – guvušas mācību, kā labāk vairs nedarīt nekad! Visu šo uzkrāto pieredzi mēs vēlamies pozitīvā un iedvesmojošā veidā nodot a cappella entuziastiem un mīļotājiem arī Latvijā.

Mēs ticam, ka izaugsmi visvairāk iespējams veicināt sadarbojoties un dodot iespēju kopīgi iet pilnveidošanās ceļu, novērtējot gan savas, gan citu stiprās puses un potenciālu,” tā par Latvian Voices  meistarklasēm stāsta Zane Stafecka.

Latvian Voices meistarklases atbalsta Valmieras pilsēta.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33552408sec.