Valmierā notiks ceļotāju stāstu vakars «Piedzīvojumi Igaunijā»

2019. gada 25. septembrī plkst. 18.30 Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicina uz rudens sezonas pirmo Ceļotāju stāstu vakaru par izaicinošu pārgājienu Igaunijā. Pieredzes stāstos dalīsies ceļojumu grupu vadītāja Agnese Kalniņa.

Agnese ir apņēmusies katru gadu, ceļu veicot lielākoties vienatnē, ar kājām šķērsot kādu valsti. 370 km garais pārgājiens no Igaunijas ziemeļiem pie Somu līča līdz Ainažu molam pie Igaunijas - Latvijas robežas bija Agneses pirmais gājiens projektā "No viena gala līdz otram".

2017.gada agrā pavasarī, kad lāči mostas no ziemas miega un zemi vēl klāj ledus un sniegs, ar mugursomu plecos, nobijusies, bet apņēmības pilna Agnese devās tālajā pārgājienā.

Teiciena "Pirms griez, septiņreiz nomēri!" dziļo jēgu Agnese tagad zina ļoti labi, jo pārgājiena laikā nācās saskarties ar dažādiem pārbaudījumiem.

Kādas sajūtas ir nakšņot teltī un meža namiņā martā, lai pēc tam mērotu garu ceļu ar kājām, kad laika apstākļi ne vienmēr ir patīkami? Kādas domas pārņem ceļotāju, iznākot no telts un sniegā ieraugot lāča pēdas? Kā tikt galā ar savām bailēm un spēt izbaudīt, cik skaista ir Igaunijas daba pavasarī, un kādas sajūtas pārņēma Agnesi, tuvojoties sava mērķa izpildei? Par to visu uzzināsiet Ceļotāju stāstu vakarā.

Dalība Ceļotāju stāstu vakarā ir bez maksas. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, aicinām interesentus pieteikties savlaicīgi, rakstot e-pastu uz tic@valmiera.lv, ierodoties Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10) vai zvanot pa tālruni 26332213.

Nākamais stāstu vakars notiks 2019. gada 30. oktobrī. Par to plašāku informāciju atradīsiet visit.valmiera.lv. Savukārt novembrī Ceļotāju stāstu vakarā sērijas "No viena gala līdz otram" turpinājums – par Agneses Kalniņas pārgājienu Izraēlā.  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41065788sec.