Ar filmu atzīmēs Latvijas un Spānijas diplomātisko attiecību simtgadi

2021. gada 10. septembrī, plkst.18.00 Valmiermuižas alus viesistabā (Valmiermuiža, Dzirnavu iela 2) būs skatāma filma “Sāpes un slava” (Spānija, 2019).

Tas ir stāsts par slavenu kinorežisoru Salvadoru, kurš velti mēģina smelties iedvesmu mākslas darbos, lai izrautos no radošās krīzes. Un tad Salvadors saņem piedāvājumu, kas aizsauc pagātnē. Atmiņas par bērnību kopā ar vecākiem Valensijā, jaunību, pirmo mīlestību Madridē, veiksmēm un neveiksmēm ir tik spilgtas, ka viņu atkal atgriež dzīvē, un top jauna, izcila filma.

Režisors ir Pedro Almodóvar. Lomās: Antonio Banderas, Asier Etxeandia, Leonardo Sbaraglia, Nora Navas, Julieta Serrano, Penélope Cruz.

Filma būs spāņu valodā ar subtitriem latviešu valodā. Jāpiemin, ka vakara gaitā būs iespēja našķēties ar Valmiermuižas alus virtuves gardumiem un pieskaņotiem dzērieniem.

Ieeja – bez maksas.

Filma "Sāpes un slava" Valmiermuižā būs skatāma, Valmieras novadā 10. septembrī viesojoties Spānijas Karalistes vēstniecei Latvijā Susana Kamara Angulo (Susana Cámara Angulo) un atzīmējot Latvijas un Spānijas diplomātisko attiecību simtgadi.

Aicinām ievērot valstī noteiktos ierobežojumus. Valmiermuižas alus viesistabā drīkstēs pulcēties, uzrādot personu apliecinošu dokumentu un derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Filmas norise rīkota ar Spānijas vēstniecības Latvijā atbalstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75205493sec.