Ludzas novadā tapis otrais audiogids

Ludzas novada tūrisma centrs ar 1. aprīli novada viesiem piedāvā doties audio stāsta vadītā pastaigā pa Ciblas ciematu un izzināt vēl nezināmo par šīs vietas kultūrvēstures un dabas vērtībām. Orientēties vidē palīdzēs 5 vides informatīvās planšetes ar maršruta shēmu un jūsu atrašanās vietas atzīmi. (! Sakarā ar laikapstākļiem un ūdens līmeni Ludzas upē 3. audiostāsta pieturpunkta planšete tiks uzstādīta tuvākajā laikā) Eversmuižas audiogidā ir iekļauts skaņdarbs no Ciblas folkloras kopas “Ilža”, kas ar savu dziedājumu priecē jau vairāk kā 30 gadus.

Ciblas audiogids ir tapis sadarbībā ar SIA “Runcis Rudais” un to, trīs valodās- latviešu, krievu un angļu, ir ieskaņojuši Latvijā pazīstamu balsu īpašnieki- aktieris un uzņēmējs Valdis Čirksts un Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktieris Anatolijs Fečins. Audiogidu bez maksas var noklausīties Ludzas novada tūrisma mājaslapā visitludza.lv, aplikācijā izi.TRAVEL un Qwixi Tour.

Īpašs piedāvājums Ciblas viesiem- pēc pastaigas iegriezties lauku sētā “Plūmes” uz gardām saldām un sāļām uzkodām pie kafijas vai tējas. Savu ciemošanos gan jāpiesaka ir laicīgi, sazinoties ar saimnieci Maiju (26102725).

Tūrisma virziens- Cibla un apkārtne ir viens no prioritārajiem attīstības punktiem Ludzas novada tūrisma kartē un šajā pusē 2023. gadā tiks atklāti divi jauni marķēti velomaršruti, bet par to stāstīsim tuvākajā laikā. Izejot Eversmuižas kultūrvēstures un dabas taku ar audiogidu jums būs iespēja atklāt cik dažāda un neparasta ir bijusi šīs vietas vēsture un cik svarīgi šīs liecības ir saglabāt un darīt pieejamas arī turpmāk.

Ludzas novada tūrisma mājaslapā visitludza.lv meklē informāciju par apskates objektiem tuvumā un tiekamies pavasarī Ciblā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 19.04.2024 Pavasara pārgājiens Bērzpilī Balvu TIC
21.aprīlī 10:00 aicinām doties aptuveni 14 km garā pārgājienā Bērzpils pagastā, ko vadīs vietējā gide Anna Kriviša. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.733006sec.