Rēzeknes “Zelta atvasarai” 10 gadu jubilejas koncerts

8. septembrī plkst. 14.00 Rēzeknes deju kopa “Zelta atvasara” svinēs 10 gadu jubileju un aicina uz koncertu “Ar zeltainām dalījām rudeni sveicam” Rēzeknes kultūras namā (Brāļu Skrindu ielā 3).

Rēzeknes senioru deju kopa “Zelta atvasara” pirmo reizi sapulcējās 2008. gadā un līdz 2016. gadam deju kolektīvu vadīja Olga Deksne, no 2017. gada vadību pārņēma un šobrīd dejas soļus māca Iveta Rundāne, veicinot senioru aktīvu un saturīgu dzīves veidu.

Gluži kā zeltainas dālijas dāmas dejā zied un staro, piepildot ikdienu ar savstarpējo kopā sanākšanas prieku un enerģiju. Jubilejas koncertā piedalīsies arī senioru deju kopas no tuvākām un tālākām pilsētām un novadiem: no Ludzas “Priecīgās vecmāmiņas” (vad. Aija Andersone), no Preiļiem “Brūklenājs” (vad. Valentīna Brice), no Trikātas “Sapnis” (vad. Liāna Ozoliņa), no Alūksnes “Sidraba pavediens” (vad. Nellija Slišāne), no Balviem “Atvasara” (vad. Lūcija Jermacāne), no Kārsavas “Senleja” (vad. Dainis Jezupovs), no Siguldas “Sniegaroze” un “Preilenes” (vad. Antra Zūkere), no Vārkavas “Dzīves virpulī” (vad. Larija Lazdāne), no Višķiem “Magones” (vad. Marija Šaršune), no Krāslavas “Mežrozītes” (vad. Aloīda Andžāne).

Rēzeknes deju kopa “Zelta atvasara” regulāri piedalās pasākumos un senioru deju kopu festivālos dažādās Latvijas pilsētās un novados, ir pabijušas arī Klaipēdā (Lietuva), Rakverē un Hiiumaa salā (Igaunija), Stokholmā (Zviedrija). No 2010.gada “Zelta atvasara” darbojas Latvijas Senioru deju apvienībā.

Ieeja jubilejas koncertā – brīva.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15449619sec.