Mēnesis līdz rallijam Sarma 2018 – uzsākta dalībnieku reģistrācija

Līdz rallijam Sarma 2018 atlicis vien mēnesis, un līdz ar oficiālo dokumentu publicēšanu ir uzsākta arī dalībnieku reģistrācija Latvijas un Igaunijas rallija čempionātu, kā arī Latvijas rallijsprinta un vēsturisko automobiļu kausa otrajam posmam, kas Gulbenes novada ceļus pieskandinās 10. februārī.

Lai arī tikai tagad var teikt, ka ziema sāk pierādīt, ka arī šogad bez viņas neiztiks, rallija organizatori cerību pilni rūpējas par ceļu sagatavošanu. Līdz ar kailsala iestāšanos steidzami tiek līdzināti ceļi, lai ledus kārta veidotos pēc iespējas gludāka. Šobrīd ilgtermiņa meteoroloģiskās prognozes sola, ka līdz rallijam būs gan kailsals, kas sasaldēs zemes ceļus, gan sniegs, kas veidos sniega kārtu, gan atkušņi un spelgoņi, kas sarūpēs ziemas rallijam tik nepieciešamo ledus kārtu.

Vienlaikus rallija Sarma organizatori strādā arī pie rallija dokumentācijas un ātrumposmu aprakstu sagatavošanas un jaunu ideju iekļaušanu tajā, lai vēl vairāk uzlabotu to funkcionalitāti un lietošanas ērtības.

Rallija Sarma 2018 ceremoniālā atklāšana notiks iepriekšējās dienas, 9. februāra vakarā, pulksten 19:30. Savukārt sacensību dienā, 10. februārī pirmie startēs vēsturiskie rallija automobiļi, kuriem starts tiks dots pulksten 8:30, pusstundu vēlāk tiem sekos rallija un rallijsprinta dalībnieki. Paredzams, ka pirmā sporta automašīna rallija finišu sasniegs nedaudz pēc septiņiem vakarā. Sacensību diena tiks noslēgta ar apbalvošanas ceremoniju pulksten 21:15.

Plašāku informāciju par naktsmītnēm meklējiet Gulbenes novada tūrisma informācijas vietnē www.visitgulbene.lv Rallija Sarma jaunumiem iespējams sekot līdzi Facebook un Twitter, savukārt rallija gids un cita oficiālā informācija ir atrodama www.autorally.lv

Ralliju Sarma 2018 atbalsta Gulbenes novads, kokapstrādes uzņēmums "Vasks" un mežistrādes uzņēmums "Grantiņi-1", kā arī kompānijas "Akvedukts", "M.T.Z. SERVISS", "Kombainserviss", "Sendija", "Gulbenes Autobuss", "Kopa", "Kantes Krogs" un "RMS group". Informatīvi atbalsta "Dzirkstele", "4rati.lv" un "rally.ee".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91446996sec.