Aicina piedalīties Ģimeņu rallijā Gulbenes novadā

Ģimenes, kam patīk aktīvi un interesanti pavadīt laiku, ceļot un iepazīt jaunas vietas, Starptautiskajā ģimenes dienā, 15.maijā, aicinātas piedalīties Ģimeņu rallijā, ar savu automašīnu dodoties piedzīvojumā pa Gulbenes novadu.  

Ar Ģimeņu ralliju tiks atklāta aktīvā tūrisma un atpūtas sezona Gulbenes novadā, ļaujot baudīt Gulbenes novada tūrisma, kultūras un sporta piedāvājumu. Šī pasākuma moto – ar ģimeni ciemos pie ģimenes. Ģimenēm, kas piedalīsies rallijā, būs iespēja iepazīt un apciemot gan ģimenes uzņēmumus, kas piedāvā tūrisma pakalpojumus Gulbenes novadā, gan arī piedalīties ģimenisku uzņēmumu un pašvaldības iestāžu sagatavotās kultūras un sporta aktivitātēs.

Dalība rallijā notiks ar mobilās lietotnes “Loquiz” palīdzību. Dalībnieki dienu pirms pasākuma saņems saiti un paroli savas dalības aktivizēšanai lietotnē. Katras ģimenes ekipāža ralliju varēs uzsākt no jebkuras vietas Latvijā – no savām mājām. Ekipāžas šajā dienā varēs pašas plānot laiku un izvēlēties savu maršrutu, viesojoties 30 objektos un vietās un izpildot sagatavotos uzdevumus (uzdevumu izpilde tiks plānota tā, lai tā maksimāli būtu bezkontakta). Kontrolpunktos varēs viesoties no plkst. 10.00 līdz 17.00. Ātrums rallijā nebūs svarīgs, daudz svarīgāka būs uzdevumu veikšanas precizitāte un veiksme.

Lietotnē komandām būs iespēja redzēt visu rallija dalībnieku atrašanās vietu. Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju, aicinām izvairīties no pulcēšanās vienā objektā!

Dienas noslēgumā Litenē plkst. 18.00 paredzēts autokoncerts ar grupu “Astro’n’out”. Ja ekipāža būs iegādājusies biļeti uz autokoncertu, tai būs iespēja klātienē vērot arī apbalvošanu, kas notiks pirms autokoncerta. Tie, kas uz autokoncertu nedosies, apbalvošanu varēs vērot tiešraidē sociālā tīkla “Facebook” kontā “Gulbene Tourism”. Pirmo trīs vietu ieguvēji rallijā saņems vērtīgas balvas.

Dalības maksa Ģimeņu rallijā ekipāžai būs 10 eiro, ieejas biļete uz autokoncertu maksās 15 eiro. Pērkot biļeti gan uz ralliju, gan autokoncertu, kopējā biļete ekipāžai maksās 20 eiro (biļetei uz autokoncertu tiek piemērota atlaide). Biļetes aicinām iegādāties laikus, jo pēc 10.maija tās kļūs dārgākas. Dalības maksa rallijā ekipāžai būs 15 eiro un autokoncertā – 20 eiro. Pērkot biļeti gan uz ralliju, gan koncertu, kopējā maksa būs 30 eiro. Biļetes varēs iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un interneta vietnē www.bilesuparadize.lv. Pēc biļetes iegādes dalībnieki aicināti aizpildīt reģistrācijas anketu šajā saitē: ieej.lv/gimenurallijs. Iegādāties biļetes un reģistrēties rallijam var līdz 13.maija plkst. 23.59.

Par Ģimeņu rallija norises aktualitātēm un jaunumiem sīkāk varēs uzzināt mājaslapās www.visitgulbene.lv, www.gulbene.lv, kā arī sociālo tīklu profilos. Sekojiet līdzi informācijai!

Ģimeņu ralliju organizē pašvaldības aģentūra “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs” sadarbībā ar Gulbenes novada Kultūras pārvaldi, Sporta pārvaldi un novada tūrisma uzņēmējiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.99667907sec.