TOP 10 aktivitāšu saraksts, ko aicinām izdarīt janvārī Gulbenes novadā!

1. Sajūti senatnes pieskārienu Stāmerienas pilī! Iepazīsti stāstus un leģendas par Volfu dzimtu, aplūko burvīgas izstādes visos pils stāvos. Lieliska vieta pastaigām ir Stāmerienas pils parks! Ļaujies skaistajai ziemas pasakai!

2. Baudi ziemas priekus motorparkā “Dimanti”, kur darbojas kameršļūkšanas trase. Pēc kārtīgām aktivititātēm ir pieejams ugunskura namiņš, kurā atpūšoties var turpināt baudīt skaistos ziemas skatus!

3. Veselā miesā vesels gars! Attīri garu un miesu jaunajā gadā! Izmanto iespēju izbaudīt pirts priekus kādā no novada pirtīm, karsēties karstajā kublā, atpūsties SPA Vecgulbenes muižā. Izaicinājums - ziemas peldes izmēģinājums!

4. Dodies uz briežu dārzu "Mežsētas" un satiec tur dzīvojošos draugus! Apskati vairāk nekā 300 briežus, kazas, aitas un noteikti apmīļo arī poniju Pončiku! Tā ir lieliska vieta, kuru apmeklēt kopā ar bērniem!

5. Sarīko sacensības slēpošanā! Slēpo vairāk, ātrāk, ilgāk! Lai sportisks un veselīgs gars 2022.gadā! Gulbenes novadā ir arī unikāla iespēja apskatīt Slēpju muzeju Tirzā un izzināt Latvijas slēpošanas vēsturi un tradīcijas.

6. Izjāde zirga mugurā? Kāpēc ne? Dodies uz saimniecību "Purenes", "Dzelzavieši" vai stalli "Grantiņi 1" un izbaudi katru minūti, dodoties izjādē ar draudzīgiem, pieredzējušiem un cilvēkus mīlošiem zirgiem.

7. Gulbenes pilsētas parki ik gadu svētku laikā iegūst krāšņu rotu. Izstaigā pilsētas parkus un arī pēc svētkiem turpini baudīt jauko atmosfēru!

8. Lai svinētu dzīvi, vajadzīgs labs noskaņojums un burvīgs ceļojums garšu pasaulē! Dodies uz Gulbenes novada garšu pieturām un degustē vīnu, sieru, smiltsērkšķus, kafiju, garšaugus un medu. Sāc 2022.gadu ar garšas baudījumu!

9. Izvēdini galvu un noķer adrenalīna devu, dodoties izbraucienā ar sniega motociklu vai kvadriciklu kopā ar "Gulbene Adventures"! Lai piedzīvojumi turpinās!

10. Sajūti dabas pieskārienu, satiecies ar mežu, klausies klusumā, vēro meža zvērus! Šādu unikālu iespēju dāvā atpūtas namiņi “Paparde&Zīle”. Rezervē atpūtu un baudi divvientulību skaistā vietā meža vidū!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5997839sec.