Iestartē vasaru ar velo un bānīti

Vasara ir laiks, kad ļauties velopiedzīvojumiem, aktīvi atpūšoties draugu, ģimenes un domubiedru lokā un pa ceļam apmeklējot un ieraugot interesantas vietas un tūrisma objektus. Veloizbraucienu cienītāji ir gaidīti arī Bānīša zemē, vietā, kur ik dienu kursē Gulbenes-Alūksnes bānītis, savienojot divu novadu centrus – Gulbeni un Alūksni.

Velotūristi vasaras mēnešos aicināti apvienot aizraujošu un izzinošu velobraucienu pa gleznainajiem ziemeļaustrumu Vidzemes novadiem ar izbraucienu ar Gulbenes-Alūksnes bānīti, izmantojot Bānīša īpašo velopiektdienu piedāvājumu. Dodoties braucienā ar bānīti jebkurā piektdienā, velobraucējiem būs nodrošināta ērta velosipēdu pārvadāšana bānīša bagāžas vagonā. Bānīša zemi ļaus iepazīt arī seši marķēti, dažādu garumu velomaršruti (vietējas nozīmes maršruti Nr.164, Nr.165, Nr.166, Nr.167, Nr.168 Nr.169), kas izlīkumo pa mazākiem un lielākiem ceļiem bānīša sliežu ceļu, staciju un pieturvietu tuvumā, ļauj izzināt kultūrvēsturiskos objektus, aplūkot tuvumā esošo mazo ciematu burvību un vēstures liecības, priecāties par ainaviskām vietām un baudīt vietējo saimniecību viesmīlību. Maršruti pieejami šeit: https://ieej.lv/banisa_zemes_marsruti.

Bānīša īpašo velopiektdienu piedāvājumu būs iespējams izmantot līdz 28.oktobrim. Bānīša kursēšanas laikus meklē mājaslapā www.banitis.lv.

Piedāvājums tapis, sadarbojoties Gulbenes un Alūksnes novadu pašvaldību tūrisma speciālistiem un SIA “Gulbenes-Alūksnes bānītis”.

Sīkāku informāciju par atpūtas un tūrisma iespējām Gulbenes un Alūksnes novados atradīsi – www.visitgulbene.lv un www.visitaluksne.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58084798sec.