Kuras Eiropas salas ir lētākās un kuras dārgākās?

Baleāru salas ir sešas reizes dārgākas par Kanārijas salām. Līdz pat 75 procentiem var atšķirties cenas sezonā un nesezonā un, lai vasarā vienu nedēļu atpūstos Tenerifē, Kanāriju salās būs jāiztērē ap 760 eiro. Turpretīm 5 250 eiro Ibicā, Baleāru salās. Tāpēc noteikti vajadzētu izvērtēt, kurp doties vasaras atvaļinājumā.

Šīs summas tika aprēķinātas, ņemot vērā naktsmītņu un nomas mašīnu cenas, kas noteiktas sezonā no jūnija līdz septembra vidum.

Atvaļinājums būs dārgs Grieķijas Kiklādu salu grupā, bet jo īpaši Mikonā un Santorinā. Tad seko Baleāru salas, kur dārgākās būs Ibica, Formentera und Maļjorka. Lētākais atvaļinājums būs Kanāriju salās.

Bet arī dārgās salas mēdz būt lētākas. Itālijas salas Išija un Elba sezonā ievērojami paaugstina naktsmītņu cenas, savukārt nesezonā šeit varēs rezervēt labas viesnīcas par izdevīgu cenu. Sezonā dārgākā sala Itālijā, Neapoles līcī ir Išijas sala, kur caurmērā cenas tiek paaugstinātas līdz pat 76 procentiem. Tad seko Elbas sala ar 70 procentiem.

Bet arī vērīgākie ceļotāji sezonā atradīs izdevīgus piedāvājumus. Grieķijas salā Samosā pieejamās naktsmītnes sezonā maksās ap 36 procentiem lētāk nekā nesezonā. Šī sala, kas atrodas Egejas jūras austrumu daļā arī vasarā ir baudāma, jo gaisa temperatūra sasniedz vidēji 27 grādus un ūdens 24 grādus. Kipra, turpretīm, cenu ziņā tikai minimāli mainās sezonā un nesezonā - šajā salā tika 0,20 procenti atvaļinājums sanāks lētāks nesezonā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.40779495sec.