Horoskops ceļotājiem, kas palīdzēs izvēlēties galamērķus 2019. gadā

Kur doties Tev iesaka zvaigznes? Ieskaties "Jēkaba Ceļojumu" īpašajā horoskopā, lai uzzinātu, kuri galamērķi Tev piemēroti, atkarībā no tā, kurā zvaigznājā esi dzimis.

Auns 21.03. – 20.04.

Enerģiskajiem un allaž kaut ko jaunu alkstošajiem Auniem atvaļinājumā noteikti nederēs laiska zvilnēšana pludmalē. Tā vietā droši posies uz eksotiskiem galamērķiem, kuros vēl nav iemītu tūristu taku, un meties piedzīvojumos! Tev ideāli piemēroti arī ceļojumi ar aktīvās atpūtas elementiem – pārgājieniem, kāpšanu kalnos vai aktivitātēm ūdenī.

Jēkaba Ceļojumi iesaka virzienu: Kaukāza kalnu turiāde vai Baikāla ezers ziemā

Vērsis 21.04. – 21.05.

Vēršiem patiks galamērķi, kas ļaus nesteidzīgi baudīt. Šai zodiaka zīmei raksturīga arī tieksme pēc komforta un luksusa, tādēļ piemēroti būs arī “viss iekļauts” tipa kūrorti, kur visas Vērša vēlēšanās tiks nolasītas no skatiena vien.

Jēkaba Ceļojumi iesaka virzienu: Nīlas kruīzs un atpūta Ēģiptē vai čarterceļojumi uz saulainajiem galamērķiem

Dvīņi 21.05. – 22.06.

Zinātkārajiem Dvīņiem jābrauc tur, kur allaž ir, ko pētīt un izzināt. Tā kā Dvīņiem piemīt tendence ātri nogarlaikoties, viņiem piemēroti galamērķi, kas piedāvā plašu aktivitāšu klāstu – gan dienā, gan naktī. Viņi noteikti izmēģinās visu!

Jēkaba Ceļojumi iesaka virzienu: Ķīna vai Dienvidspānija ar Gibraltāru un Maroku

Vēzis 22.06. – 23.07.

Tiem, kas pēc horoskopa ir Vēži, ne reti piemīt šķietami pretrunīgas rakstura iezīmes. No vienas puses šīs zīmes pārstāvji ir piesardzīgi, bet no otras – alkst piedzīvojumu; viņiem ļoti tīk māju omulība, bet tajā pašā laikā sirdī gruzd vēlme iepazīt visu plašo pasauli. Tā kā Vēži ātri sailgojas pēc mājām un tuviniekiem, ideāli piemēroti būs garo nedēļas nogaļu ceļojumi tepat Eiropā.

Jēkaba Ceļojumi iesaka virzienu: Šveice vai Krievijas pērle – Sanktpēterburga

Lauva 23.07. – 22.08.

Lauvas zīmē dzimušajiem patīk atrasties starmešu gaismā un tikt apbrīnotiem. Šī tieksme īpaši spilgti par sevi atgādina ceļojumu laikā – lauvas gūst īstu baudu, dodoties uz modīgiem, eksotiskiem galamērķiem un par to pavēstot visai plašajai pasaulei. Jo krāšņāks ceļojumu foto fons, jo smaidīgāka Lauva tā priekšplānā.

Jēkaba Ceļojumi iesaka virzienu: Bali vai ASV zelta izlase

Jaunava 23.08. – 23.09.

Ja ceļojums izplānots līdz pēdējam sīkumam, vari būt drošs – to plānojis kāds, kas dzimis Jaunavas zvaigznājā. Jaunavām ieteicams doties uz galamērķiem, kuros ir daudz ko darīt, bet kas nav pārlieku “vienkārši” un tūristiem pielāgoti – lai Jaunavām tiktu arī lielais plānošanas un grūtību pārvarēšanas prieks.

Jēkaba Ceļojumi iesaka virzienu: Maroka vai Gruzija

Svari 23.09. – 23.10.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji novērtēs nelielu pilsētiņu mieru un šarmu, jo lielo pilsētu troksnis viņus ātri nogurdina. Svari ir arī lieli gardēži, tādēļ viņiem piemēroti galamērķi ar izsmalcinātu virtuvi, gardiem vīniem un eksotiskām garšām.

Jēkaba Ceļojumi iesaka virzienu: Toskāna vai Rumānija

Skorpions 23.10. – 22.11.

Viens vārds – daba! Dabas tuvums Skorpionus uzlādē gan garīgi, gan fiziski. Šajā zīmē dzimušie izjūt patiesu baudu, ļaujoties dabas varenībai un skaistumam. Viņi stundām ilgi var vērot kalnu ielejas, klausīties putnu dziesmās un mērot lielus attālumus, lai apskatītu grūti sasniedzamus dabas brīnumus.

Jēkaba Ceļojumi iesaka virzienu: Islande vai Tanzānijas dabas parki

Strēlnieks 23.11. – 22.12.

Ja vajadzētu nosaukt vienu īstu ceļotāju horoskopa zīmi, tad tas noteikti būtu Strēlnieks. Šajā zvaigznājā dzimušie izjūt prieku no visiem ceļošanas veidiem un ir gatavi doties teju jebkur. Tomēr visvairāk Strēlniekus vilina grūti sasniedzami, neordināri galamērķi, kas veldzē viņu slāpes pēc piedzīvojumiem un jaunatklājumiem.

Jēkaba Ceļojumi iesaka virzienu: Birma (Mjanma) vai Tālie Austrumi – Ķīna, Mongolija un Sibīrija

Mežāzis 22.12. – 21.01.

Inteliģenti un zinātkāri, Mežāži gūst milzu baudu no vēstures liecību izpētes. Viņiem lieliski piemēroti galamērķi, kuros viņi jūtas tā, it kā būtu atraduši laika mašīnu un aizceļojuši pagātnē.

Jēkaba Ceļojumi iesaka virzienu: Grieķija vai Baltkrievija

Ūdensvīrs 21.01. – 19.02.

Ūdensvīri ir neatkarīgi brīvdomātāji. Ceļojot, viņiem nepieciešams izjust pietiekami daudz brīvības – iespēju pārplānot visu braucienu vienā dienā, pēkšņi mainīt maršrutu, kaut ko izlaist vai uzkavēties kaut kur ilgāk nekā plānots. Ūdensvīriem ideāli der galamērķi, kur rītdiena pienāk pēc nedēļas un neviens par to neuztraucas.

Jēkaba Ceļojumi iesaka virzienu: Kuba, Kolumbija vai Baikāla ezers un Burjatija

Zivis 19.02. – 21.03.

Lai pilnvērtīgi atpūstos, ēteriskajām un radošajām Zivīm nepieciešams pilnībā atslēgties no ārpasaules. Un zila okeāna ūdens klātbūtne šai nodarbei nāks tikai par labu. Atvaļinājumiem ieteicams izvēlēties galamērķus, kas spēj radīt priekšstatu par pilnīgu noslēgtību no ārpasaules.

Jēkaba Ceļojumi iesaka virzienu: Maldīvu salas

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.11985993sec.