Rīgā notiks Otrā starptautiskā bitkoinu konference “Baltic Honeybadger 2018”

No 22. līdz 23.septembrim Rīgā otro reizi notiks Ziemeļeiropā un Baltijā lielākā konference, kas veltīta kriptovalūtas, tostarp pasaulē populārākās kriptovalūtas - bitkoina attīstības tendencēm un ar to saistītām biznesa idejām.

Konferences “Baltic Honeybadger 2018” organizatori - starptautiskais investīciju holdings SDVentures, kriptovalūtu birža Hodl Hodl un kopiestrādes telpa OraculeTang Space – aicinās dalībniekus apspriest 2018.gada pirmo sešu mēnešu rezultātus, uzzināt investīciju prognozes un noteikt bitkoinu tirgus attīstības aktuālās tendences.

“Pēc tam, kad mazliet samazinājās ažiotāža, kļuva acīmredzamas kriptovalūtas pielietošanas globālās problēmas, ieskaitot mērogojamību un transakciju atcelšanu. Tiesa, neskatoties uz šo, pasaules tendences ir ļoti pozitīvas. Mūsu konferences runātāji un dalībnieki būtībā ir tie cilvēki, kuru rokās ir instrumenti šo problēmu atrisināšanai un attiecīgi arī kriptovalūtu, tostarp bitkoinu nākotnes attīstības scenāriji,” komentē holdinga SDVentureslīdzdibinātājs Dmitrijs Volkovs.

Konferences mērķis: pacelt kriptovalūtu tagadnes un nākotnes apspriešanu jaunā saturiskā līmenī. Tādēļ tajā piedalīsies dažādu jomu pasaules līmeņa eksperti un bitkoinu evaņģēlisti – kiberdrošības un tehniskie speciālisti, kriptobiznesa īpašnieki un šai tēmai veltītu pasaules bestselleru autori, kuru vidū:

·doktors Adams Beks, vienas no pasaulē lielākajām blokķēžu kompānijas Blockstream prezidents;

·Elizabete Stārka, tehnoloģijas Lightningizstrādātājuzņēmuma Lightning Labs CEO un līdzīpašniece;

·Džakomo Zukko, bitkoinu un blokķēžu akseleratoraBHB NETWORK direktors;

·Pīters Tods, populārākais bitkoinu izstrādātājs;

·Makss Keiduns, Hodl Hodl un HouseHodl CEO;

·Tūrs Demisters, ekonomists un kriptoinvestors,Adamant Research galvenais redaktors;

·Pjērs Roberžē, CEO Arc4dia, kiberdrošības speciālists,

·kā arī citi, ne mazāk interesanti nozares pārzinātāji.

Pirmais pasākums, kas Rīgā notika pagājušajā gadā, parādīja, cik lielā mērā šī tēma interesē gan iesācējus, gan nozares profesionāļus – konferencē piedalījās vairāk nekā 300 dalībnieku no ASV, Austrālijas, Krievijas, Kanādas, Lielbritānijas, Vācijas, Somijas, Beļģijas, Slovākijas, Itālijas, Čehijas, Igaunijas, Lietuvas, Ukrainas, Latvijas un citām valstīm.

Konferences norises vieta: RISEBA Arhitektūras un mediju centrs H2O 6(Rīga, Durbes iela, 4)

Norises datums: 22.-23.09.2018.

Konferences programma:https://bh2018.hodlhodl.com/

Informācija par organizatoriem:

Starptautiskais investīciju holdings SDVentures – pasaulē lielāko high tech jomas riska fondu partneris un viens no pirmajiem ieguldītājiem blokķēžu tehnoloģijā. Holdings ir respektabls tirgus spēlētājs, kas apvieno tehnoloģiju kompānijas un programmnodrošinājuma izstrādātājus Ņujorkā (ASV), Honkongā (Ķīna), Minskā (Baltkrievija) un Maskavā (Krievijā).

Hodl HodlP2P kriptovalūtu birža, kas ļauj lietotājiem tirgoties tieši vienam ar otru un neglabā līdzekļus, depozītam lietojot multisig adresi.

Kopstrādes telpa OraculeTang Space – populāra labāko jaunuzņēmumu komandu strādāšanas, konferenču, tikšanos un lietišķo pasākumu norises vieta (Rīga).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74285221sec.