TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Tez Tour» no 18. aprīļa ar reisu uz Antalju Turcijā uzsāks Vasaras sezonas 2023 ceļojumu programmas izpildi

Latvijas vadošais tūrisma operators Tez Tour no 18. aprīļa ar reisu uz Antalju Turcijā uzsāks Vasaras sezonas 2023 ceļojumu programmas izpildi sadarbībā ar nacionālo aviokompāniju airBaltic, informēja uzņēmumā.

Šajā vasaras sezonā tūroperators nodrošinās ceļojumus uz 12 galamērķiem tādās valstīs kā Turcija, Grieķija, Itālija, Bulgārija, Gruzija u.c. “Esam priecīgi, ka sagatavošanās darbi sāk materializēties un varam uzsākt Vasaras sezonas 2023 ceļojumu programmu kopā ar ilggadīgo partneri nacionālo aviokompāniju airBaltic un nodrošināt tūristiem iespēju atpūsties ārvalstīs,” saka Tez Tour Latvija vadītājs Konstantīns Paļgovs.

Pateicoties Tez Tour aktīvam darbam un veiktajām investīcijām, šajā sezonā ceļotājiem būs pieejami arī vairāki jauni galamērķi – Halkidiki sala Grieķijā, kā arī Rimini un Sardīnija Itālijā. Šī gada vasaras sezonā sadarbībā a/k airBaltic plānots nodrošināt 437 reisus uz tūristu iecienītajiem galamērķiem, tostarp uz Turciju katru nedēļu būs līdz 5 lidojumiem, no tiem sestdienās – pat 2 čarterreisi dienā.

“Mēs redzam, ka cilvēkiem ļoti svarīgi ir augstākās klases pakalpojumi – vairāk nekā 70% ceļotāju, kas šajā vasaras sezonā dosies atpūtā uz Turciju, izvēlējušies 5 zvaigžņu viesnīcas un All Inclusive piedāvājumu, savukārt Grieķijā un Bulgārijā ceļotāji galvenokārt izvēlas 4 zvaigžņu viesnīcas ar puspansiju vai All Inclusive piedāvājumu,” novērojumos dalās K. Paļgovs.

Tāpat Tez Tour Latvija vadītājs piebilst, ka šogad vasaras sezonā Tez Tour plāno nodrošināt ceļojumus aptuveni 30 tūkstošiem tūristu, kas būs par 15% vairāk salīdzinājumā ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu.

Pērn Tez Tour provizoriski strādāja ar 32 miljonu eiro apgrozījumu un guva 1,2 miljonu eiro peļņu, kas gandrīz sasniedza 2019. gada peļņas līmeni (pirms pandēmijas). Savukārt šogad, pateicoties pieprasījuma pieaugumam, uzņēmums plāno kāpināt apgrozījumu par 30% salīdzinājumā ar 2022. gadu.

Starptautiskais tūrisma operators Tez Tour Latvijā strādā kopš 2002. gada. Tez Tour organizē ceļojumus uz dažādām pasaules valstīm. No Latvijas Tez Tour nodrošina lidojumus uz Itālijas, Austrijas, Spānijas, Andoras, Turcijas, Grieķijas, Ēģiptes, Kipras, Bulgārijas, AAE, Taizemes, Maldīvijas, Kubas, Dominikānas u.c. valstu kūrortiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98358703sec.