TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Tūroperators «Novatours» izziņo jaunus ziemas ceļojumu galamērķus

Baltijas tūrisma tirgus līderis un vadošais tūroperators Latvijā “Novatours” iepazīstina ar pilnu 2023.-2024. gada ziemas sezonas ceļojumu programmu un jauniem galamērķiem no Latvijas.

Jau no 9. maija ceļotājiem pieejami 21 galamērķis 19 valstīs, to skaitā īpašie jaunumi – Jordānija, Vjetnama un Austrijas slēpošanas reģions Zalcburga.

“Mēs vērojam arvien izteiktāku latviešu tendenci savas brīvdienas plānot uz priekšu. Tāpēc ar lielu gandarījumu jau tagad izziņojam nākamās ziemas sezonas ceļojumu galamērķus, atklājam trīs jaunumus, kā arī paplašinām eksotisko ceļojumu galamērķu piedāvājumu. Mēs reaģējam uz to, ka ceļotāji par tiem interesējas arvien laicīgāk un meklē iespējas apvienot atpūtu ar darbu,” stāsta “Novatours” pārdošanas vadītāja Liāna Pudule Indāne.

L. Pudule Indāne piebilst, ka uzņēmuma stiprā puse ir pieredze pieprasījuma izmaiņu uzraudzībā un operatīvā reaģēšana. Ierasti jaunie tirgus spēlētāji koncentrējas tikai uz pārbaudītiem ceļojumu galamērķiem, ko piedāvā daudzi. Uzņēmuma kompetence ļauj pirmajiem iepazīstināt ar jaunumiem, pielāgoties ceļošanas paradumiem un arī tos veidot.

Gaidāmajā ziemas sezonā “Novatours” aicina apmeklēt jaunus galamērķus - Jordāniju un Vjetnamu, uz kurām lidos no Lietuvas, Latvijas un Igaunijas. Turklāt uzņēmums populārajiem slēpošanas galamērķiem Itālijai un Francijai pievieno Austriju.

Fiksējot pieaugošo pieprasījumu pēc ceļojumiem uz eksotiskiem galamērķiem, uzņēmums tiem palielinājis vietu piedāvājumu. Kopumā tiek piedāvāti 12 tālie galamērķi, tostarp Taizeme, Šrilanka, Meksika, Bali, Maldīvija, Seišelu salas, Dominikānas Republika, Zanzibāra, Vjetnama un citas. Dažiem galamērķiem vietu piedāvājums palielināts krietni vairākkārt, piemēram, Zanzibārai tūroperatora grupas (Latvija, Lietuva, Igaunija) ietvaros piedāvājums pieauga gandrīz 3 reizes, salīdzinot ar pagājušo ziemas sezonu, un uz Kubu, Meksiku, Seišelu salām gandrīz 2 reizes.

Ceļotājus gaida arī labi zināmie kūrorti Ēģiptē, Madeirā un Tenerifē, kuru tirdzniecība nākamajai ziemai sākusies jau aprīlī. Atjaunināts viesnīcu klāsts un papildu priekšrocības Iepriekšpārdošanas laikā uzņēmums ne tikai piedāvā ceļotājiem izvēlēties no visplašākā galamērķu un viesnīcu klāsta, bet arī aicina izmantot atlaides un papildu priekšrocības.

“Ziemas sezonai esam ievērojami paplašinājuši viesnīcu klāstu. Ņemot vērā klientu atsauksmes un izvērtējot viņu vajadzības, viesnīcu piedāvājumu visos virzienos atjaunojām vismaz par 10%, atsevišķos virzienos atjauninājums sasniedz 30%. Cieša sadarbība ar ārvalstu partneriem un naktsmītnēm ļauj piedāvāt ceļotājiem vislabākos apstākļus. Turklāt mums ir daudzveidīgi pārdošanas kanāli, pateicoties kuriem mūsu klienti var iegādāties ceļojumus sev ērtākajā veidā. Tādējādi mēs nodrošinām pēc iespējas vienkāršāku un skaidrāku ceļojuma plānošanu”, stāsta “Novatours” pārdošanas vadītāja.

2023.-2024.gada ziemas sezonai ceļotājiem ir iespēja iegādāties Baltijas reģionā vienīgā tūroperatora piedāvātu zemākās cenas garantiju. Tas nozīmē, ka klienti, kuri ceļojumu iegādājušies iepriekš, var justies droši, ka viņiem tiks atmaksāta cenas starpība, ja pēc ceļojuma iegādes ceļojuma cena tiks samazināta. Iepriekšēja ceļojumu rezervēšanas pakete ietver arī bezmaksas ceļojuma aizsardzību. Piemēram, iespēja mainīt ceļojumu, mainoties plāniem, ļauj pielāgot datumu, ilgumu, viesnīcu, numura veidu un pat ceļojuma virzienu.

Ceļotāju gaidītie jaunumi un neaizmirstamā Jordānija

Jordānija ir kompakta valsts ar unikālu seno mantojumu. To ieteicams apmeklēt gan tiem, kas vēlas jaunu zināšanu un pieredzes bagātu ceļojumu, gan tiem, kas lūkojas pēc vienkāršas, mierpilnas atpūtas. Valsts dienvidu daļā plešas iespaidīgs rozā tuksnesis, bet, virzoties uz ziemeļiem, parādās arvien vairāk zaļumu. Valstī ir labi attīstīta infrastruktūra, kas ērti pielāgota ceļošanai. Šeit skatāmi daudzi vēsturiski objekti, no kuriem svarīgākais ir slavenā Petra, kas atzīta par vienu no jaunajiem septiņiem pasaules brīnumiem. Tā ir seno beduīnu celta pilsēta, kas paslēpusies kalnos, pārsteidzot ar savu varenību – klintīs iekaltās senās celtnes aizrauj elpu.

Vēl viens ceļotāju ievērības cienīgs objekts ir "Wadi Rum" tuksnesis, kas pārsteidz ne tikai ar rozā smiltīm un akmeņiem, bet arī iespēju pārnakšņot tuksnesī, vērojot zvaigžņotās debesis naktī. Vēl viena ieteicamā pieredze ir Nāves jūras apmeklējums, kuras sāļais ūdens notur peldētājus virspusē, tajā pašā laikā lieliski atjaunojot.

Sarkano pūķu valsts šarms Vjetnamā
Ceļojumi Vjetnamā, kas pazīstama kā Sarkanā Pūķa valsts, aizrauj ar kalnu takām, rīsu laukiem, autentiski senām un vienlaikus modernām, trokšņainām pilsētām. Ceļotājus šeit sagaida draudzīgi vietējie iedzīvotāji, kurus var atpazīt pēc konusveida cepurēm. Vjetnamiešiem vienmēr ir ko pastāstīt, un šeit esošās pilis, pagodas un tempļi ļauj pieskarties unikālas kultūras tradīcijām.

Hošiminas pilsēta ir kontrastu pilsēta, kurā franču koloniālās ēkas sajaucas ar moderniem debesskrāpjiem un lieliem iepirkšanās centriem ar tradicionālajiem tirgiem. Pilsēta piedāvā plašu aktivitāšu klāstu, vietējo virtuvi un franču arhitektūru. Bet no Saigonas 178 metru augstā debesskrāpja paveras satriecošs skats uz gandrīz 9 miljonu cilvēku megalopoli. Vēl viens obligāti skatāms objekts Hošiminas pilsētā ir operas nams. Šī ir franču koloniālā ēka, kurā tiek uzvestas ne tikai operas, bet arī tradicionālās vjetnamiešu lugas, tiek organizēti koncerti un izrādes. Pat ja kultūras aktivitātes interesē visai maz, lieliskā arhitektūra noteikti neatstāj vienaldzīgu.

Slēpošanas kūrorti tiem, kas meklē adrenalīnu vai atpūtu kalnos kopā ar ģimeni


“Novatours” populārajiem slēpošanas galamērķiem Itālijā un Francijā pievienojis Austriju un aicina ziemas brīvdienām izvēlēties ceļotāju iecienīto Zalcburgas reģionu. Īpaši populārs slēpošanas kūrorts Kaprūnas reģionā, kur sagaida pat 138 km trašugarantē ideālu reljefu slēpošanai. Tikmēr bērni vai iesācēji slēpotāji var baudīt vieglās nogāzes. Ceļotājus šeit gaida dažādas aktivitātes, piemēram, distanču slēpošana, braukšana ar ragaviņām, kalnu pārgājieni un romantiski izbraucieni ar zirga kamanām. Lielākā daļa kūrortu ir aprīkoti ar slēpošanas skolām un spa centriem, kā arī ērtiem pacēlājiem, restorāniem un citām izklaidēm, tāpēc ceļotājiem atvaļinājuma laikā nekā netrūks.

Visus ziemas ceļojumu piedāvājumus jau var atrast www.novatours.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.09645891sec.