TŪRISMA BIZNESS | TN.LV

Travelnews.lv 20. jubileja – paldies lasītājiem, sadarbības partneriem un reklāmdevējiem!

13.05.2023, tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv svin savu 20. jubileju. Vai 20. gadi ir daudz vai maz? Cilvēks 20. gadu vecumā jau ir ieguvis izglītību, bet vienlaikus turpina mācīties; ir jau sācis uzkrāt vērtīgu pieredzi, bet tajā pašā laikā ir entuziasma pilns augt, mācīties, sasniegt savus mērķus un īstenot daudzas jo daudzas ieceres. Tieši tāpat ir arī ar Travelnews.lv – 20. gados esam ieguvuši pieredzi, daudzus draugus, sadarbības partnerus, kā arī plašu un uzticamu lasītāju loku.

Gribētu sākt ar lasītājiem, jo tieši jūs, kuri ikdienā ielūkojas portālā Travelnews.lv, iedvesmojat un motivējat mūs meklēt aizvien jaunas un interesantas ziņas, ceļot, lai ar foto galeriju starpniecību “aizvestu” jūs uz dažādām vietām visā pasaulē, apkopot informāciju, analizēt, pētīt un kā Dullajam Daukam censties aizsniegt aizvien jaunus horizontus.

Savukārt, sadarbības partneri ir mūsu stiprais atbalsta plecs un esmu pārliecināts, ka kopīgiem spēkiem mēs veidojam un attīstām Latvijas tūrisma vidi. Tieši pateicoties sadarbības partneriem varam rosināt diskusijas par aktuālāko, skaidrot lasītājiem dažādus jautājumus, kliedēt mītus un puspatiesības. Arī mēs paši vienmēr esam centušies būt uzticams un atbildīgs sadarbības partneris un turpināsim tādi būt arī nākotnē.

Ziņu portāla darbība nav iedomājama arī bez reklāmdevējiem – paldies, ka uzticaties mums un izvēlaties Travelnews.lv, lai nodotu savu informāciju mērķauditorijai. Mēs vienmēr esam atvērti sadarbībai ar Latvijas tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumiem, kā arī ārvalstu uzņēmumiem, kuriem ir vērtīgi un interesanti piedāvājumi Latvijas ceļotājiem.
Planēta ir plaša un raiba kā dzeņa vēders – gribētos teikt, ka tāds ir arī portāls Travelnews.lv. Katru darba dienu sagatavojam 19 jaunas ziņas, cenšoties aptvert visdažādākās tēmas un jaunumus no tūrisma, auto un viesmīlības nozares. Ziema vai vasara, ikdiena vai svētki, bet mēs turpinām radīt ziņas, lai jums būtu interesanti un vērtīgi.

Paldies, ka esat kopā ar mums jau 20 gadus!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.17929697sec.