TŪRISMA BIZNESS | Pētījumi & Statistika

Ceļojumu aģentūras «Latvia Tours» apgrozījums pārsniedzis 20 miljonus eiro

Ceļojumu aģentūras “Latvia Tours” apgrozījums pārsniedzis 20 miljonus eiro, pieaugot par 14, 6 % pret kopējo apgrozījumu 2016. gada nogalē, liecina apkopotie dati par 2017. gadu. Tikmēr peļņa pērn palielinājusies par 37 %, sasniedzot 220 762 eiro.

Lielāko apgrozījuma daļu veido izejošais tūrisms (16, 6 milj. eiro), kam seko ienākošais tūrisms ar 1,9 milj. eiro un konferenču tūrisms ar 1,5 milj. eiro. Konferenču segmentā, salīdzinot ar 2016. gadu, apgrozījums aizvadītajā gadā dubultojies. Salīdzinājumam – 2016. gadā tas veidoja 654 tūkst. eiro.

„Pieaugums konferenču tūrisma segmentā ir likumsakarīgs, jo darījumu un konferenču tūrisma attīstība ir viens no mūsu prioritārajiem virzieniem, pie kura plānojam aktīvi strādāt arī turpmāk sadarbībā ar Latvijas Kongresu biroju un profesionālajām asociācijām,“ saka SIA „Latvia Tours“ direktore Ieva Keiša.

Šogad “Latvia Tours” plāno arī pilnveidot korporatīvo klientu produktu grozu, saglabājot fokusu uz klientu apkalpošanas kvalitāti un ātrumu.

Ceļojumu aģentūra nākotnē plāno arī paplašināt ienākošā tūrisma produktu piedāvājumu, lai mazinātu patlaban izteikto sezonalitāti šajā atzarā.  “Ienākošajā tūrismā paplašinām ģeogrāfiju Āzijas un Tuvo Austrumu virzienā, liekot lielu uzsvaru uz tūrisma speciālistu informēšanu un ieinteresēšanu reģiona piedāvājumā. Pakāpeniski nostiprinām arī uzņēmuma pozīcijas kruīzu tirgū,” komentē I. Keiša.

Par “Latvia Tours”: SIA “Latvia Tours” ir pilna servisa tūrisma aģentūra, kas saviem klientiem piedāvā visus tūrisma pakalpojumus – viesnīcu numuru, gaisa, sauszemes, sliežu un ūdens transporta biļešu rezervēšanu, ceļojuma apdrošināšanas polišu, vīzu noformēšanu, kā arī citus ar ceļošanu saistītus pakalpojumus visā pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.655653sec.