Vairākās auto nomās Eiropā kredītkarte vairāk nebūs obligāts nosacījums

Pavisam iespējams esi dzirdējis vai pat pieredzējis, ka tad, ja vēlies īrēt automašīnu ārzemēs, bez kredītkartes iztikt ir grūti. Starptautisko auto nomu noteikumi paredzējuši norēķinus tikai ar kredītkarti un tai, savukārt jāpieder personai, kura paraksta nomas līgumu.

Ne viens vien ceļotājs bez zināšanām par šādiem nosacījumiem piedzīvojis rūgtu pieredzi, ceļojumā iecerētā auto īres vietā saņemot atteikumu.

Tomēr auto nomas "Hertz", "Dollar" un "Thrifty" nupat nākušas klajā ar paziņojumu, ka klienti vairākās Eiropas valstīs tagad varēs īrēt automašīnu, izmantojot debetkarti - Mastrecard un citas.

Atjauninātā politika turpmāk attieksies uz auto nomām Beļģijā, Čehijā, Francijā, Vācijā, Itālijā, Luksemburgā, Nīderlandē, Slovākijā, kontinentālajā Spānijā un Apvienotajā Karalistē.

Treisija Gehlāna (Tracy Gehlan), "Hertz" Europe vecākā vietniece, komentēja: "Jaunā iespēja maksāt ar debetkarti piedāvās klientiem lielāku elastību, ērtības un plašākas izvēles iespējas".

Mauro Fiorentino (Mauro Fiorentino), Mastercard Tirgotāju partnerības viceprezidents, piebilda: "Mēs zinām, ka cilvēku izvēle par to, kā maksāt, atšķiras, tāpēc fakts, ka autonomas "Hertz", "Dollar" un "Thrifty" ir ļāvušas norēķināties ar debetkartēm, ir liels solis uz priekšu, un tas uzlabos vispārējo klientu pieredzi Mastercard karšu turētājiem visā Eiropā."

Klientiem, kas izmantos debetkarti, pirms automašīnas iznomāšanas tiks veikta tā pati ID un vadītāja apliecības pārbaude. Transportlīdzekļa depozīts tiks turēts klienta kontā, tāpēc ikvienam, kurš vēlēsies iznomāt auto, kontā jābūt brīviem līdzekļiem, kas paredzēti ceļojumam, jo drošības naudas summa īres laikā tiks iesaldēta. Kad transportlīdzeklis tiks atdots atpakaļ, rezervētā summa/depozīts tiks atbloķēts 4-7 dienu laikā. No tās tiks noņemta maksa par degvielu, ja klients nodos auto ar neuzpildītu degvielas tvertni, ieturēta nauda par nesamaksātām ceļu nodevām vai soda naudas, ja tādas radīsies ceļā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42821622sec.