SIXT saviem klientiem aprīlī piegādā 116 jaunus auto

Jauno automašīnu iegādes un reģistrācijas apjomu Latvijā būtiski ietekmējusi Covid-19 izraisītā ekonomiskā krīze - 2020. gada pirmajos četros mēnešos reģistrētas 5200 jaunas vieglās pasažieru un vieglā komerctransporta automašīnas, kas ir par 26% mazāk nekā gadu iepriekš šajā periodā.

2020. gada aprīlī jauno auto reģistrācijas apjoms nokrities par 55%. Neskatoties uz šī brīža situāciju, SIXT saviem klientiem aprīlī piegādājis 116 jaunus auto, kas ir 20% no kopējā juridisko personu aprīļa mēneša laikā reģistrēto auto skaita.

2020. gada aprīlī Latvijā reģistrētas 841 automašīnas (M1 un N1 kategorijas vieglie pasažieru automobiļi un vieglais komerctransports līdz 3,5t). Salīdzinājumam 2019. gada aprīļa mēnesī tika reģistrēti 1878 jauni auto. Covid-19 ietekmē jauno automašīnu reģistrācijas apjoms šogad krities par 55%. No visiem jaunajiem auto  privātpersonas iegādājušās 258 (31%), kamēr juridiskās personas – 583 (69%) automašīnas.

SIXT turpina nodrošināt esošajiem un jaunajiem klientiem automašīnu pilna servisa līzingu un auto nomu, tajā skaitā jaunu auto piegādi gan klienta autoparka palielināšanai, gan savu laiku nokalpojošo transporta līdzekļu nomaiņai. 2020. gada aprīlī SIXT klientiem piegādāja 116 jaunas automašīnas jeb 20% no visu juridisko personu jaunu auto reģistrācijām.

Arnis Jaudzems, SIXT vadītājs Baltijas valstīs: "No visiem 2020. gada aprīlī veiktajiem juridisko personu reģistrācijas darījumiem, kopskaitā 583, 116 auto ir SIXT. Lai arī mazākos apjomos kā pagājušajā gadā, SIXT turpina apkalpot savus esošos un piesaistīt jaunus klientus. Izprotot mūsu klientu bažas par visai pasaulei neskaidro ekonomikas nākotni, vēlmi turpināt savu biznesu, neuzņemoties ilgtermiņa saistības, tiek radīti un piedāvāti tādi jauni pakalpojumi kā pilna servisa auto līzings no 3 līdz 16 mēnešiem bez pirmās iemaksas, kā arī SIXT turpina sniegt gadu gaitā pārbaudītos un pilnveidotos - pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības un auto nomas pakalpojumus, kopā Baltijā apkalpojot vairāk nekā 6500 automašīnas. Mēs redzam, ka uzņēmumi Baltijā uz esošo situāciju raugās piesardzīgi, bet saglabājot optimismu – joprojām katru nedēļu parakstām līgumus par jaunu automašīnu nodošanu klientiem."

Latvijā vairākus gadus ir bijis straujākais jauno vieglo automašīnu reģistrācijas pieaugums salīdzinot ar vidējo Eiropas Savienībā, tomēr 2020. gadā Covid-19 krīze spēcīgi ietekmējusi jaunu automobiļu iegādes apjomus. Pirmajos četros mēnešos Latvijā reģistrētas 5200 jaunas vieglās pasažieru un vieglā komerctransporta automašīnas, 68% no tām iegādājušies uzņēmumi, kas ir par 26% mazāk nekā pagājušā gada šādā pašā laika periodā. 57% (2 967 auto) no visām jaunajām šogad reģistrētajām automašīnām ir iegādātas līzingā. Iecienītākās auto markas – Toyota, Volkswagen, Peugeot, Škoda un Nissan.

Par SIXT

SIXT ir vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Eiropā, kas dibināts 1912. gadā Minhenē, Vācijā. Šobrīd SIXT ir pieejams vairāk kā 100 pasaules valstīs, 2000 apkalpošanas vietās. SIXT sniedz auto nomas, auto koplietošanas, kopbraukšanas, pilna servisa auto līzinga un autoparku vadības pakalpojumus, būdams tehnoloģisko inovāciju līderis šajās sfērās.

Par SIXT Baltijā

SIXT savu darbību uzsāka 2010. gadā, kad autoparku vadības uzņēmums Transporent kļuva par SIXT rent a car un SIXT leasing franšīzes partneri Baltijas valstīs. Uzņēmums sniedz auto nomas un pilna servisa auto līzinga pakalpojumus, apkalpo un konsultē Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu, kopā apkalpojot 6500 automašīnas. Baltijā ir pieejami SIXT auto nomas biroji Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Ventspilī, Tallinā, Tartu, Viļņā, Kauņā, Palangā un Klaipēdā, kā arī šo pilsētu lidostās. Vairāk par uzņēmumu: www.sixt.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.55612516sec.