«Sixt Latvija»: Ja jābrauc, darām to iespējami droši! Kāpēc ceļot ar nomas automašīnu?

Striktāki vai ne tik strikti ierobežojumi Covid-19 ierobežošanai ir spēkā visā pasaulē. Lai arī spēkā ir rekomendācijas vai pat aizliegumi ceļot, ir situācijas, kad tas ir jādara. 

Atrodoties ārzemēs, rekomendēts izvēlēties pārvietošanās veidu, kas ļauj ievērot distancēšanos un neizvēlēties sabiedrisko transportu, kur bieži noteikto atstatumu ievērot nav iespējams. Tādos gadījumos noderīgs ir auto nomas pakalpojums. 

SIXT auto noma Latvijā un visā pasaulē ir noteikusi stingrus standartus, kas jāievēro visos saskarsmes punkos ar klientu:
Tiek ievērots SIXT premium automašīnu tīrīšanas un dezinfekcijas standarts; 
Higiēnas prasību ievērošana nomas birojos un nododot automašīnu; 
Iespēja mainīt rezervācijas datus gadījumos, ja mainās ceļošanas plāni.  

SIXT automašīnu premium tīrīšanas standarts nosaka rūpīgu daudzpakāpju tīrīšanas procesu, kas balstīts uz PVO (Pasaules Veselības Organizācijas) ieteikumiem. Tiek izmantoti jaunākie tīrīšanas un dezinfekcijas līdzekļi, lai līdz minimumam samazinātu vīrusa pārnešanas risku. Īpaša uzmanība tiek pievērsta vietām, kas ir paaugstināta riska – stūrei, informācijas panelim, rokturiem un citām. Latvijā papildu aizsardzībai tiek izmantots ozonators, kas iznīcina baktērijas un vīrusus, bet vienlaicīgi ir drošs cilvēkam un dabai. 

SIXT nomas birojos, kuros ir atļauts apkalpot klientus, drošības apsvērumu dēļ ir uzstādīti aizsargstikli, visi nomas darbiniekiem ir noteikta obligāta sejas maskas valkāšana. Tāpat klientiem, atrodoties birojā ir jāvalkā sejas aizsegs. Notiek regulāra biroja dezinfekcija. Ir noteikts cilvēku skaits, cik vienlaicīgi drīkst atrasties vienā telpā. 

Mainās ceļošanas plāni? Mainiet rezervācijas datus vai pat atceliet to! 
Rezervējot auto un izvēloties tarifu “Maksāt vēlāk” jeb citiem vārdiem maksāt, saņemot automašīnu, klients jebkurā brīdī var mainīt rezervācijas datus un to atcelt bez maksas.

Ievērojam visus noteiktos ierobežojumus, arī saistībā ar ceļošanu. Ja jāceļo, darām to iespējami droši!

Par SIXT
SIXT ir vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Eiropā, kas dibināts 1912.gadā Minhenē, Vācijā. Šobrīd SIXT ir pieejams vairāk kā 100 pasaules valstīs, 2000 apkalpošanas vietās. SIXT sniedz auto nomas, auto koplietošanas, kopbraukšanas, pilna servisa auto līzinga un autoparku vadības pakalpojumus, būdams tehnoloģisko inovāciju līderis šajās sfērās. 

Par SIXT Baltijā 
2010. gadā autoparku vadības uzņēmums Transporent kļuva par SIXT rent a car un SIXT leasing franšīzes partneri Baltijas valstīs. Uzņēmums sniedz auto nomas un pilna servisa auto līzinga pakalpojumus, apkalpo un konsultē Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu, kopā apkalpojot 6300 automašīnas. Baltijā ir pieejami SIXT auto nomas biroji Rīgā, Liepājā, Tallinā, Tartu, Viļņā, Kauņā, Palangā un Klaipēdā, kā arī šo pilsētu lidostās. Vairāk par uzņēmumu: www.sixt.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49098086sec.