«SIXT» 2021. gadā palielinājis apgrozījumu Baltijā par 21%

SIXT, ilgtermiņa un īstermiņa auto nomas pakalpojumu sniedzējs Baltijā, turpinājis savu izaugsmi 2021. gadā, sasniedzot 37.8 miljoni eiro neto apgrozījumu, kas ir par 21% vairāk kā 2020. gadā. Koncerna konsolidētā peļņa pieaugusi par 49%, sasniedzot 2.4 miljonus eiro, kas ir par 787 tūkstošiem eiro lielāka kā 2020. gadā. Neraugoties uz COVID-19 atstāto ietekmi, uzņēmums veiksmīgi spējis pārorientēt esošos pakalpojumus un tos pielāgot tirgus izmaiņām, arvien vairāk fokusējoties uz vietējā tirgus korporatīvajiem klientiem un privātpersonām, būtiski samazinot atkarību no ienākošā tūrisma sektora, kas rezultējies uzņēmuma spējā 2021. gadā palielināt ienākumus visās pamatbiznesa pozīcijās. SIXT zīmolu Baltijā uz franšīzes līguma pamata pārstāv Latvijas kapitāla uzņēmums SIA Transporent.

SIXT Baltijā (SIA "Transporent" grupas uzņēmumi) ieņem vadošās tirgus pozīcijas pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības pakalpojumu un īstermiņa auto nomas tirgū. Latvijā SIXT ir stabils tirgus līderis, kaimiņvalstīs - Lietuvā un Igaunijā, uzņēmums turpina strauju izaugsmi īstermiņa un ilgtermiņa nomas segmentā, apkalpojot aizvien lielāku auto skaitu esošajiem klientiem un piesaistot jaunus klientus, veiksmīgi īstenojot pakalpojumu pārdošanu uzņēmumiem un piedaloties publiskajos iepirkumos. 2021. gadā SIXT Baltijā apkalpoja vairāk kā 6000 transporta līdzekļus.

2021. gadā SIXT Baltijā strādāja pie infrastruktūras uzlabošanas un procesu pilnveidošanas – veikti uzlabojumi iekšējo sistēmu darbībā, investēti papildus līdzekļi IT risinājumu īstenošanā -   izveidota SIXT Baltics Car Connect aplikācija auto nomas korporatīvajiem klientiem un vienota zvanu centra sistēma visā Baltijā, kā arī veikti vairāki uzlabojumi pakalpojumu apmaksas procesā. Attīstoties auto industrijai un mainoties klientu izvēles kritērijiem, SIXT auto parkā ir pieaudzis elektro un hibrīda auto īpatsvars, kā rezultātā, pēdējo divu gadu laikā, autoparka vidējais CO2 izmešu apjoms samazināts par 13% - no 135g/km 2019. gadā līdz 118g/km 2021. gadā (pēc NEDC standarta).

Arnis Jaudzems, SIXT vadītājs Baltijas valstīs: “2021. gada rezultāti liecina, ka klienti turpina novērtēt SIXT sniegtos pakalpojumus un to priekšrocības savas uzņēmējdarbības attīstībai un optimizācijai. SIXT Latvijā joprojām saglabā tirgus līdera pozīcijas pilna servisa auto līzinga un autoparku vadības tirgū, efektīvi un ātri optimizējot savus pakalpojumus atbilstoši tirgus pieprasījumam. Tas panākts pateicoties nostiprinātām ilgtermiņa attiecībām ar sadarbības partneriem, veiksmīgai pakalpojumu pārdošanai Latvijas uzņēmumiem un dalībai publiskajos iepirkumos, kā arī turpinot jaunu klientu piesaistes procesu. Neskatoties uz krīzi auto industrijas pusvadītāju segmentā, kas būtiski ietekmēja automašīnu piegādes laikus, SIXT operatīvi piedāvāja risinājumus klientiem –  esošo automašīnu lietošanas perioda pagarināšana, alternatīvu auto izvēle. 2022. gadā SIXT turpinās investēt elektro auto un to uzlādes infrastruktūras attīstībā, lai ne vien dotu ieguldījumu CO2 izmešu apjoma samazinājumā, bet arī palīdzētu būtiski mazināt atkarību no benzīna un dīzeļdegvielas patēriņa.”

Iepriekš sasniegtais ir drošs pamats turpmākai attīstībai un tirgus pozīciju nostiprināšanai. SIXT Baltijā turpina iesākto, tuvākajos gados fokusējoties uz līdera pozīciju saglabāšanu Latvijā pilna servisa auto līzinga un autoparku vadības pakalpojumu tirgū, sniegto pakalpojumu digitalizāciju, jaunu produktu ieviešanu, finanšu stabilitātes nodrošināšanu, kā arī nemainīgi augstas kvalitātes pakalpojumu sniegšanu klientiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lieldienas  un skolēnu brīvdienas Estravel Latvia
Atpūta svētkos un skolēnu brīvlaikā - īsie ceļojumi un atpūta tepat Tartu ar izklaides programmu. Nepalaidiet garām, jo vietas kūst! | Skatīt vairāk
no 222 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 23.03.2024 Satriecošs piedāvājums atpūtai ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Viena no skaistākajām un interesantākajām Āzijas valstīm, kuru ir vērts apmeklēt kaut reizi dzīvē. Šo salu raksturo ārkārtēja dabas un kultūras | Skatīt vairāk
no 793.00 EUR
Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 27.02.2024 Bezmaksas ekskursijas pa Liepāju Liepājas reģiona TIB
Nepalaid garām iespēju doties bezmaksas pastaigu ekskursijā pa izgaismoto Liepāju kopā ar lielisku gidu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20464015sec.