Biķernieku trasē norisināsies autošosejas festivāls «Riga Summer Race»

No 2019. gada 17. līdz 18. augustam, Biķernieku trasē jau astoto gadu pulcēsies spēcīgākie Ziemeļeiropas un Baltijas autošosejas festivāla "Riga Summer Race" dalībnieki. Sezonas ceturtā posma ietvaros gaidāmi dažādi jaunumi un vēl neredzētas sacīkšu klases.

"Riga Summer Race" autošosejas svētku apmeklētājus un dalībniekus sagaida divas piesātinātas sacensību dienas. Līdztekus jau  ierastajām sacīkšu klasēm, šogad pievienojušies arī Polijas un Lietuvas čempionāta dalībnieki, kopējo dalībnieku skaitu palielinot līdz 180 sportistiem.

Kā ierasts "Riga Summer Race" skatītājus priecēs "Legend Cars" un vēsturisko automašīnu seriāls "Dzintara aplis" ar Volga, VAZ un vēsturiskajām formulām.

Jaudīgāku spēkratu piekritējiem noteikti jāredz Ziemeļeiropas zonas sešu stundu izturības sacīkstes (NEZ6H), kur neviens līdz šim aizvadītais posms nav noritējis bez spraigām cīņām un lielākiem vai mazākiem incidentiem trasē. Latviešu līdzjutēji varēs just līdzi latviešu "Flash Racing" komandai, kurai šajā sezonā dažādu incidentu un tehnisku problēmu dēļ nav izdevies izcīnīt kopvērtējuma uzvaru.

Tieši "Riga Summer Race" pirmo reizi tiks dots starts jaunajam "Nankang Endurance Academy" projektam, kas paredzēts dalībniekiem, kuri vēlas pārbaudīt savas spējas izturības sacīkstēs. Autosportisti trasē pavadīs divas stundas ar vienu braucēju maiņu.

Pasākuma otrā diena solās būt krāšņa un jaudīga. "Baltic Touring Car" ieskaitē uz starta stāsies Baltijas jaudīgākie spēkrati, to vidū arī vairāki Lamborghini un Porsche. Tāpat Biķernieku trasē kopā ar Baltijas autošosejas čempionāta dalībniekiem pirmo reizi startēs  Polijas un Lietuvas čempionāta dalībnieki. Svētdienā uz starta stāsies pasaules salonautomašīnu Baltijas ieskaites dalībnieki "TCR" klasē, solot līdzvērtīgas cīņas līdz pat finišam.

Līdzās dalībnieku cīņām par kausiem, skatītājiem būs iespēja lieliski pavadīt nedēļas nogali, noķert adrenalīna devu, apskatīt tuvāk sporta automašīnas, pavizināties pa Biķernieku trasi ar autobusu un mazajiem autosporta faniem tiks nodrošinātas dažādas atrakcijas, tāpēc uz pasākumu droši var doties visa ģimene.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties visās Biļešu Serviss kasēs vai internetā. Bērniem līdz 12 gadiem (ieskaitot), pensionāriem, invalīdiem un viņu pavadoņiem, uzrādot derīgu apliecību, ieeja pasākumā bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7543149sec.