Rīgā darbu uzsāk Austrumeiropā modernākais un mūsdienīgākais «Škoda» dīleris

2019. gada novembra sākumā, Rīgā, Biķernieku ielā 125 darbu uzsācis jauns ŠKODA dīlera centrs VERTE AUTO.

Šis ir Latvijā un Baltijā, kā arī Austrumeiropā modernākais un mūsdienīgākais ŠKODA dīlera centrs. Tā celtniecība tika uzsākta šī gada sākumā,  kopējā autosalona platība ir 650 m2, kur tiks eksponēti jaunākie zīmola automobiļu modeļi. Turpat ir pieejams augstākajiem ŠKODA standartiem atbilstoši iekārtots serviss  900 m2 platībā, kur tiks nodrošināti garantijas un pēcgarantijas apkopes un remonta darbi un pakalpojumi ŠKODA klientiem.

"Turpinot attīstīt ŠKODA zīmolu un paplašinot dīleru tīklu, tiek atvērts jau ceturtais pilna servisa dīleris Latvijā un otrais tieši Rīgā. Šī dīlera centra atvēršana ir loģisks un ilgtermiņā plānots ŠKODA partneru tīkla attīstības un paplašināšanās posms. Pirms mazliet vairāk kā diviem gadiem Latvijā notika izmaiņas saistītas ar ŠKODA zīmolu –  šī zīmola izplatīšanas funkcijas pārņēma Auto 100 Latvijas filiāle, kas uzsāka ŠKODA partnera tīkla attīstības stratēģijas īstenošanu un ŠKODA modeļu pārpozicionēšanu tirgū. Līdz VERTE AUTO pievienošanās ŠKODA partneru tīklam, ŠKODA Latvijā tika pārstāvēta ar pilnas funkcijas dīleriem Rīgā, Valmierā un Liepājā. Šobrīd šim tīklam ir pievienojies vēl viens dīleris Rīgā, paaugstinot klientu apkalpošanas kapacitāti tieši galvaspilsētā –– Rīgas reģionā, kas šobrīd piedzīvo strauju infrastruktūras un ekonomisko attīstību. Tāpat ŠKODA klientiem ir papildu pieejami servisa pakalpojumi Rīgā, Daugavpilī un Liepājā pie ŠKODA servisa partneriem", norāda Māris Jansons, Auto 100 Latvijas filiāles vadītājs.

Jaunais ŠKODA dīleris VERTE AUTO ir īpašs ar to, ka šobrīd klientiem piedāvā mūsdienīgu, uz rītdienu vērstu klienta pieredzi un piedzīvojumu automobiļu iegādē, pilnībā digitalizējot pārdošanas un produkta izzināšanas iespējas. Tajā pašā laikā, atstājot iespēju auto sajust klātienē –– VERTE AUTO salonā. Šis ir ne tikai Latvijā, bet visā Austrumeiropas reģionā pirmais pilnas funkcijas digitālās pārdošanas pilota dīleris, kas padara klientam automašīnas iegādes procesu nepiespiestāku un mazāk formālu, kā tas ierasts līdz šim.

"Ar jaunā autocentra VERTE AUTO darbības uzsākšanu, mēs turpinām attīstīt ŠKODA zīmola attīstību un izmaiņas –– cilvēcisks pieskāriens (human touch), atjautīgi risinājumi, kas vienkāršo ikdienas dzīvi (simplifying) un pārsteiguma momenti (surprising) ir ŠKODA pamatvērtības, uz kurām bāzējam savas aktivitātes tirgū. Šis modernais un digitālais auto salons ļaus mūsu klientiem iepazīt daudz tuvāk sevis kāroto auto, izmantojot jaunākos tehnoloģiju risinājumus," turpina Māris Jansons.

"Mums ir patiess prieks kļūt par daļu no ŠKODA saimes un sekmēt uzstādīto mērķu sasniegšanu: ŠKODA zīmols turpina nostiprināties Latvijas vadošo auto zīmolu sarakstā. Pateicoties ilgtermiņa stratēģijas plānošanai, ieguldītajai enerģijai un resursiem, ŠKODA zīmola izaugsme tuvākajos gados ir likumsakarīgs ŠKODA komandas darba rezultāts.  VERTE AUTO darbinieku komanda piedāvās klientiem mūsdienīgus, bet tajā pašā laikā, vienkāršus un saprotamus risinājumus, kuri apmierinās ikviena ŠKODA lietotāja vajadzības un vēlmes visā auto lietošanas periodā, tādējādi vairojot laimīgu un apmierinātu ŠKODA zīmola cienītāju loku. Plašās, gaišās telpas un uz klientu labsajūtu orientēts iekārtojums ļaus klientiem justies komfortabli un ērti jaunajā pilna servisa ŠKODA autosalonā Mežciemā," atklāj VERTE AUTO tirdzniecības vadītājs Jānis Cunskis.

Pie autosalona, klientu ērtībām ir izveidota plaša autostāvvieta, kur varēs novietot līdz pat 50 automašīnām. VERTE AUTO sākumā nodrošinās darbu 30 darbiniekiem un nākotnē darbinieku skaits tiks palielināts. Jau no pirmās dienas, turpat blakus jaunajam auto tirdzniecības salonam,  tiks atklāts arī mazlietotu auto tirdzniecības salons. Kā nākamais solis šajā vietā jau nākošā gada pirmajā pusē ir plānots nodot ekspluatācijā modernu un mūsdienīgu virsbūvju un krāsošanas cehu.

Par "Auto 100"

  • 2018. gadā ŠKODA zīmols ar 1324 automobiļiem ir iekļuvis Latvijas pārdotāko pasažieru auto TOP 3.

  • "Auto 100" Latvijas filiāle ĀKF ir Igaunijā bāzētās AS "Auto 100" filiāle Latvijā. AS "Auto 100" Igaunijā izplata un ir mazumtirdzniecības pārstāvji tādiem zīmoliem kā "ŠKODA" un "Porsche", ir oficiālais "Lamborghini" automašīnu izplatītāji Baltijā un Somijā, kā arī autorizēts "Bentley" servisa partneris Igaunijā.

  • AS "Auto 100" pieder investīciju kompānijai AS "Adole Invest", kas ir daļa no Dānijas uzņēmuma "Semler Gruppen" AS. "Semler Gruppen" AS ir Dānijas lielākais nozares uzņēmums ar vairāk nekā 100 gadu pieredzi, kas Dānijā pārstāv visus "Volkswagen Grupas" zīmolus.

Par "ŠKODA AUTO"

  • ŠKODA AUTO ir viens no vissenākajiem transportlīdzekļu ražotājiem pasaulē. Kompānija dibināta 1895. gadā - laikā, kad tika izgudrotas pirmās automašīnas. Kompānijas centrālais birojs aizvien vēl atrodas Čehijas pilsētiņā Mlada Boleslavā.

  • ŠKODA AUTO šobrīd piedāvā šādus modeļus: CITIGO, FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ un SUPERB.

  • 2016. gadā ŠKODA AUTO klientiem piegādāja vairāk kā vienu miljonu automašīnu.

  • Kopš 1991. gada ŠKODA AUTO ir daļa no Volkswagen Group, kas ir viens no veiksmīgākajiem autoražotājiem pasaulē. ŠKODA, sadarbībā ar grupas uzņēmumiem, neatkarīgi ražo automašīnas, kā arī to komponentes, piemēram, dzinējus un pārnesumkārbas.

  • ŠKODA AUTO ražo trīs rūpnīcās Čehijas Republikā, kā arī grupas ražotnēs Ķīnā, Krievijā, Slovākijā un Indijā, un vietējo partneru ražotnēs Ukrainā un Kazahstānā.

  • ŠKODA AUTO nodarbina vairāk nekā 30 000 darbinieku vairāk nekā 100 tirgos pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.68651104sec.