Jaunajam «Porsche 718 Cayman GT4» pēdējie testi pirms pasaules pirmizrādes

“Porsche 718 Cayman GT4” sev ieguvis “vecāko brāli” - “718 Cayman GT4 RS”. Jaunais modelis ir gatavs savai pasaules pirmizrādei novembrī, noslēguma testos nodemonstrējot dinamisko potenciālu gan uz kalnu ceļiem, gan sacīkšu trasē, teikts uzņēmuma paziņojumā.

Zīmola vēstnesis un izstrādes pilots Jergs Bergmeisters 20,832 kilometru garo Nirburgringas Nordšleifes trasi vieglas kamuflāžas izstrādes automašīnā pieveica 7 stundās un 9,300 minūtēs. Savukārt īsāko, 20,6 kilometru apli, kas iepriekš kalpoja par atskaites punktu, pilots izbrauca 7 stundās un 4,511 minūtēs. Tas ir par 23,6 sekundēm ātrāk, salīdzinot ar “718 Cayman GT4”.

Lai aizsargātu vadītāju, sporta automobilī ievietoja sacīkšu pilota sēdekli. Auto aprīkoja ar “Michelin Pilot Sport Cup 2 R” riepām, kas būs pieejamas pēc klienta izvēles. Auto standarta stāvokli un svaru notariāli apstiprināja.

"Izstrādājot “718 Cayman GT4 RS”, mēs iekļāvām tajā visu, kas raksturo patiesu RS: viegla uzbūve, vairāk piespiedējspēka, vairāk jaudas un, protams, vēl augstāks reaģētspējas un atgriezeniskās saites līmenis uz vadītāja komandām,” norāda “GT Model Line” direktors Andrēass Preiningers.

Pēc Preiningera teiktā, fantastiskais Nordšleifes apļa laiks ir iespaidīgs pierādījums tam, cik skaidri pamanāmi ir šie braukšanas dinamikas uzlabojumi.

"”718 Cayman GT4 RS” ir bezkompromisa braukšanas auto. Tas liekas tik veikls kā kartinga auto kalnu ceļos, bet vienlaikus ir arī iespaidīgi stabils un labi balansēts sacīkšu trasē. Citādāk šāds apļa laiks pat nebūtu iespējams," atklāj Jergs Bergmeisters.

Kā atzīst zīmola vēstnesis, “GT4 RS” ir viens no “asākajiem” auto, kādus “Porsche” jebkad radījis. Un braucējiem pašiem ir jāpiedzīvo tā radītās elpu aizraujošās skaņas pieredze. Bergmeisters “718 Cayman GT4 RS” izstrādē testu un pielāgošanas braucieniem veltījis vairāk nekā 500 stundu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49524307sec.