Ekselence un luksuss: «Maserati» ienāk Latvijas auto tirgū

Gadi iet, bet klasika un ekselence savu vērtību nezaudē – Rīgā, Krasta ielā 42 durvis vēris Latvijā vienīgais oficiālais Maserati pilna servisa dīlercentrs SIA Luxury Motors Latvia. Dīlera centra atvēršana Latvijā ir svarīgs solis Maserati zīmola attīstībai Baltijas valstīs.

Maserati, kopā ar dīlercentra atvēršanu, atklāj arī oficiālo servisu. Līdz ar to šī zīmola auto īpašniekiem ir pieejami visi servisa pakalpojumi, piemēram, diagnostika, virsbūves remonts, ritošās daļas remonts un citi. Līdz šim tuvākās pārstāvniecības atradās Tallinā un Viļņā.

"Priecājamies, ka itāļu unikālais auto zīmols ieradies arī Latvijā! Maserati Latvijas tirgū redz potenciālu attīstībai, jo arī šeit iedzīvotāji novērtē kvalitāti, dizainu un komfortu, kas ir trīs nozīmīgākās Maserati vērtības,” teic pārdošanas vadītājs Uvis Braunfelds.

Sākotnēji Maserati dīlercentrā ir iespēja apskatīt un iegādāties zīmola SUV modeli – Maserati Levante Executive. Savukārt aprīļa beigās auto modeļu klāstu papildinās sedani Ghibli un Quattroporte. Maijā arī pievienosies sportiskais MC20. Gada otrajā pusē salona sortimentu papildinās SUV modelis Grecale.

Šobrīd pieejamais Levante Executive apvieno 6 cilindru, 3 litru dzinēju. Šim modelim maksimālā jauda ir 350 ZS pie 500 Nm griezes momenta. Levante maksimālais ātrums ir 251 km/h un no 0 līdz 100 km/h tas sasniedz vien sešās sekundēs. Šis modelis aprīkots ar Maserati Connect gudro sistēmu, kas ļauj sekot līdzi automobiļa stāvoklim. Tā brīdinās vadītāju, ja ir jāveic apkope vai citas darbības. Maserati Connect iespējams izmantot arī viedtālrunī vai viedpulkstenī – šādi īpašnieks var arī attālināti veikt dažādas darbības ar spēkratu – atvērt logus, ieslēgt krēslu apsildi un vēl daudz ko citu.

Aprīļa izskaņā automobiļu klāstam pievienosies vēl divi Maserati modeļi – Quattroporte un Ghibli. Quattroporte spēkrats aprīkots ar satriecošo V8 dzinēju, kura maksimālā jauda ir 580 zirgspēki pie 730 Nm griezes momenta. Maksimālais ātrums ir 326 hm/h un no 0 līdz 100 km/h tas sasniedz vien 4.5 sekundēs.

Tāpat arī Ghibli modelis aprīkots ar tādu pašu dzinēju, bet, pateicoties aerodinamikai un automobiļa masai, tas no 0 līdz 100 km/h sasniedz nedaudz ātrāk – 4.3 sekundēs.

Nākamajā nedēļā notiekošajā Baltijas lielākajā auto izstādē "Auto 2022" būs iespēja aplūkot jauno, sportisko Maserati MC20. Pēc prezentācijas izstādē, MC20 būs pieejams arī dīlercentrā. Šim spēkratam ir lieliska aerodinamika, kas iemieso sportisku dvēseli. Tā virsbūve acīm redzami norāda, ka šis ir superauto – durvis, kas atveras uz augšu, zemais klīrenss un plastiskās līnijas, kas caurvij virsbūves dizainu. MC20 aprīkots ar jauno Nettuno V6 dzinēju, kuram ir 630 zirgspēki ar 730 Nm griezes momentu. No 0 līdz 100 km/h tas sasniedz mazāk nekā 2,9 sekundēs un tā maksimālais ātrums ir 325 km/h. Arī šis modelis aprīkots ar Maserati Connect, kas nodrošina reāllaika attēlojumu satiksmei, vienmēr aktuālus padomus auto kvalitātes uzturēšanai un citas noderīgas lietas.

Savukārt rudenī savu debiju Latvijā piedzīvos Maserati Grecale SUV, kurš būs pieejams trīs versijās – “GT”, ko darbina četrcilindru 300 zirgspēku hibrīddzinējs; «Modena» ar četrcilindru 330 zirgspēku hibrīddzinēju un jaudīgais «Trofeo», kas aprīkots ar augstas veiktspējas trīs litru 530 zirgspēku V6 benzīna dzinēju, kas izgatavots uz «Nettuno» dzinēja bāzes. 2023. gadā šim modelim būs arī elektriskā versija “Folgore”, kuram tiks izmantota 400V bateriju sistēma, kādu izmanto lielākā daļa šā brīža elektroauto.

SIA Luxury Motors aicina ikvienu aplūkot jaunos Maserati automobiļus - www.maseratiriga.lv!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.05545187sec.