Sestdien Alūksnē notiks Tautas slēpojums dabīgā sniega trasē

Alūksnes novada ziemas sporta centrā “Mežinieki” 10. februārī notiks Tautas slēpojums “Alūksne”, kas ir slēpošanas seriāla “Latvijas ziema” 2. posms. Nedēļas nogale “Mežiniekos” solās būt sportiska, jo 9. un 11. februārī Alūksnē notiks arī Latvijas čempionāts biatlonā junioriem un jauniešiem.

Kā zināms, Alūksnes novada ziemas sporta centrā “Mežinieki” slēpošana notiek pa pilnībā dabīgu sniega trasi, tādēļ slēpošanas cienītājiem no Rīgas un citām Latvijas vietām, kur šobrīd sniega nav, dalība Tautas slēpojumā “Alūksne” varētu kļūt par īsti sportisku baudu.

Tautas slēpojums “Alūksne” būs otrais no Moller’s slēpošanas seriāla “Latvijas Ziema 2018” posmiem. Slēpojumā ir iespēja piedalīties gan pašiem mazākajiem, kuri nesen atklājuši slēpošanas prieku, gan arī slēpotājiem visās citās vecumu kategorijās un meistarības pakāpēs. Distanču garumi būs 3 km, 6 km, 12 km un 18 km, savukārt mazajiem slēpotājiem notiks pašiem savas sacensības. Turklāt jāpiebilst, ka Alūksnes novada iedzīvotājiem ir arī īpaši draudzīgas dalības maksas.

Sacensību starts no pulksten 11.45. Sīkāka informācija par pieteikšanos slēpojumam “Alūksne” www.sportlat.lv.

Tautas slēpojumu “Alūksne” organizē biedrība “Sporta klubs SportLat” un Alūksnes novada pašvaldība.

Savukārt piektdien, 9. februārī, “Mežiniekos” notiks Latvijas čempionāts biatlonā, kad no pulksten 12.00 dalībnieki startēs masu startā, bet svētdien biatlona sacensības noslēgsies ar sprinta disciplīnu no pulksten 11.00.

Laipni aicināti visi ziemas sporta veidu līdzjutēji no 9. līdz 11. februārim Alūksnes novada ziemas sporta centrā “Mežinieki”, lai piedalītos vai justu līdzi slēpotājiem un biatlonistiem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ballīte retro noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
19. aprīlī aicinām ikvienu ballēties gribētāju uz “View Restaurant – Saefood & Grill”, kur visu laiku karstākos deju hitus publikai piedāvās DJ | Skatīt vairāk
20 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.2164619sec.