8 aktivitātes Alūksnes ezerā, kas atveldzēs!

Karstajā vasarā Alūksnes ezers kūsā no dzīvības, tā pat kā tā piedāvājums! Aicinām ikvienu izbaudīt pilsētu ezera krastā un ļauties atpūtai ūdeņos!

Atveldzējies! Alūksnes ezerā ūdens temperatūra sasniegusi 21`C. Tā viennozīmīgi ļaus atveldzēties no vasarīgajiem saules stariem! Alūksnes Pilssalas pludmale un peldēšanās vieta “Vējiņš” būs lieliska vieta ģimenēm ar bērniem, jo blakus tām atrodas bērnu rotaļu laukumi. Tajos ņirb un skan no bērnu smiekliem, kas atskan gan šūpolēs, gan slidkalniņos! Savukārt peldēšanās vieta “Melnums” un “Šūpalas” atrodas ārpus pilsētas centra, kas ļaus izbaudīt peldēšanos netraucētā gaisotnē.

Ļaujies ģimeniskam izbraucienam airu laivā! Alūksnes ezerā iespējams iznomāt airu laivas, lai vērotu skaisto dabu, piestātu pie kādas no ezera salām vai noķertu lielo lomu kopā ar jaunākajām atvasēm! Tās piemērotas mierīgiem izbraucieniem un patiks tiem, kas vēlas atpūsties ezera ūdeņos!

Sportiskas aktivitātes? Izvēlies SUP dēli! Aizraujošs brauciens ne tikai prātam, bet arī ķermenim. Līdzsvara noturēšana un saplūšana ar ūdens ritmu ļaus pilnībā sajust un ieelpot vasaru! Saullēkta un saulrieta braucieni būs īpaši skaisti, jo katrs no tiem atspoguļos visdažādākās krāsu gammas!

Aizrauj ātrums? Ātruma cienītājiem Alūksnes ezerā iespējams izbraukt ar kuteriem vai ūdensmotociklu. Prieks, ātrums, adrenalīns draugu kompānijā ļaus sajust vēju un dinamisku atpūtu! Starp citu – šī var būt kā lieliska pārsteiguma dāvana saviem tuvajiem!

Izbaudi ātrāko un garāko nobraucienu virs ūdeņiem Latvijā! No Tepmļakalna parka līdz pat Alūksnes Pilssalai pieejams gaisa trošu nobrauciens “ZZZIPPP” pāri Alūksnes ezeram! Nepalaid garām šo iespēju un izmēģini, jo brauciena laikā visapkārt pavērsies brīnumains skats, kas ļaus sajust elpu aizraujošas emocijas!

Savieno atpūtu ar izziņu! Mierīgiem vakara izbraucieniem ļaujies ar plosts “Kaija” gides Ilonas un akordeonista pavadībā! Šis gads plostam ir īpaši nozīmīgs, jo tas svin 10 gadu jubileju, kopš uzsācis braucienus pa Alūksnes ezeru! Sviniet dzīvi šeit un ļaujieties ezera valdzinājumam!

Kuģītis Alūksnes ezerā? Jā, patiešām – neliels kuģītis “Marienburg” ikvienu aicina aizraujošā braucienā audio gida pavadībā! Tas ļaus iepazīt pilsētas skaistumu un vēsturi ļoti ērtā veidā – brauciena laikā. Lietū vai saulē, mēnesgaismā vai saulrietā – jauko atmosfēru sajutīs ikviens!

Šīs vasaras jaunums – elektrolaivas! Pozitīvas emocijas nesteidzīgai atpūtai draugu lokā var iegūt Pilssalā, kur pieejama elektrolaivu noma. Maksimālais braucēju skaits ir četras personas un tām nav nepieciešama vadīšanas apliecība. Dodies apkārt Pilssalai vai vēro, kādi putni mitinās Alūksnes ezera krastos!

Sajūti Alūksnes ezera valdzinājumu visdažādākajos vidos! Plašāka informācija par izklaidēm un atpūtu uz Alūksnes ezera skatāma: šeit!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41533494sec.