Arī šogad 1. septembrī Salaspilī notiks Drošības festivāls

Eiropas Mobilitātes pasākumu ietvaros Rīgavas Mūzikas un mākslas dārzā Salaspilī 1. septembrī no plkst.12.00 – 15.00 norisināsies Drošības festivāls, lai  interaktīvā un aizraujošā veidā mācītu par drošības aspektiem dažādās dzīves situācijās.

Apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt stāstījumus par drošības dienestu ikdienu, uzmērīt aizsargtērpus, izmēģināt cilvēku glābšanu, aptaustīt ekipējumu, izglītoties elektrodrošības un tīras vides jautājumos, apskatīt un aptaustīt dienestu operatīvos transportlīdzekļus, kā arī redzēt dažādus paraugdemonstrējumus. Būs iespēja izglītoties drošā un pareizā auto vadīšanā jau no mazotnes, piedalīties Drošības stundā, atraktīvi izzinot par drošību uz dzelzceļa, kā arī spēlēt lielo spēli ar skaņas stimulatoru.

Lai Latvija kļūtu zaļāka, katram būs iespēja piedalīties makulatūras vākšanas pasākumā un nodot visu nevajadzīgo aprakstīto rakstāmpapīru, vecus katalogus, bukletus, avīzes, žurnālus, grāmatas, kartona kastes, papīra iesaiņojumus un citus papīra izstrādājumus SIA "Līgatnes papīrs" makulatūras savākšanas automašīnā Rīgavas dārzā. Makulatūru arī nest to iepriekš no 28.augusta kultūras namā "Rīgava".

Šogad festivāla laikā būs pieejami arī brīvdabas kafejnīcas pakalpojumi. Esat mīļi gaidīti 1.septembrī plkst. 12.00 – 15.00 Salaspils Kultūras nama “Rīgava” Mūzikas un mākslas dārzā (Līvzemes ielā 7)!

Festivālu rīko Salaspils pašvaldība, piedalās: Latvijas dzelzceļš, Valsts policija, Salaspils pašvaldības policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, Sporta komplekss 333, Sadales tīkls, Eco Baltia VIDE, Līgatnes papīrs, Latvijas Sarkanais Krusts, Latvijas Gāze un citi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.31231809sec.