Lieldienas Jaunmoku pilī

Ieskandinot Lieldienas, suņu meitene Lote no Izmeklētāju ciema un Jaunmoku pils ielūdz mazos pils apmeklētājus uz radošu pēcpusdienu 9. aprīlī plkst. 17:00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē. Bet Pirmajās Lieldienās, 17. aprīlī no plkst. 11:00 ikviens ir laipni gaidīts apmeklēt Lieldienu tirdziņu un dažādas jautras izdarības pils parkā.

9. aprīlī, plkst. 17.00 būsiet laipni gaidīti piedalīties radošajā darbnīcā “OLIŅ BOLIŅ”, kurā, gaidot Lieldienas - kopīgi krāsosim, sēsim un dekorēsim dažādus dzīvos dekorus. Tūlīt pēc tam, plkst. 18.00 norisināsies izrāde “Lote un Lieldienas”.

Liepājas Leļļu teātra izrādē “Lote un Lieldienas” atjautīgā suņu meitene Lote no Izgudrotāju ciema un viņas draudzene Marta uzzina satraucošu vēsti. Lieldienu priekšvakarā zaķim ir pazudušas krāsas. Kas gan tās par Lieldienām bez olu krāsošanas? Kur atrast krāsas? Kurš tās paņēmis? To spēj noskaidrot tikai īsti detektīvi. Biļetes uz izrādi un radošo darbnīcu nopērkamas Jaunmoku pils un Biļešu paradīzes kasēs. Ieejas maksa ir 9 EUR.

Savukārt Pirmajās Lieldienās, 17. aprīlī, sākot no plkst.11.00 visi ir laipni gaidīti svinēt Lieldienas Jaunmoku pils parkā. Notiks mājražotāju un amatnieku tirdziņš, skaistas dziesmas skandinās un jautrās rotaļās vedīs folkloras kopa “Avoti”, vārīsim garšīgas zāļu tējas uz ugunskura, visas dienas garumā šūposimies un ripināsim olas, kā arī kopā izkrāsosim un izdekorēsim lielo svētku olu. Tie, kas vēlēsies pārliecināties par savām zināšanām par Lieldienu tradīcijām Latvijā un Pasaulē, varēs piedalīties viktorīnā, bet tie, kas savā nodabā vēlas izzināt pils apkārtni un tās vēsturi - piedalīties Lieldienu orientēšanās spēlē.

Visas Lieldienu brīvdienas Jaunmoku pils kompleksa Muižas ēkā darbosies restorāns, kā arī vēl ir iespējams rezervēt numuriņus nakšņošanai Jaunmoku pils viesnīcā mūsu mājas lapā www.jaunmokupils.lv.

Vairāk informācijas par plānotajiem pasākumiem un biļešu rezervācija, zvanot uz 26187442 vai rakstot uz info@jaunmokupils.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.67440987sec.