Aicina uz košām Lieldienām Jaunmoku pilī un parkā

Lieldienas ir klāt! 9. aprīlī no pl. 12.00 - 17.00 Jaunmoku pils parkā notiks vairākas aizraujošas Lieldienu aktivitātes. No olu ripināšanas un dancināšanas, radošās darbnīcas un tematiskajām muzeja izstādēm līdz lielākā olu burbuļa pūšanai parkā, kas kopā ar ģimeni ļaus izbaudīt pavasarīgo svētku noskaņu visas dienas garumā.

Pēc labākajām tradīcijām apmeklētāji varēs izmēģināt roku olu ripināšanā un dancināšanā, kā arī, apgūstot īpašu tehniku, radīt lielāko olu burbuli. Svētkos neiztikt arī bez kārtīgas izšūpošanās pils parka šūpolēs un skaistu foto atmiņu uzņemšanas Mežaparka takas foto stūrī.

Latviešu folklora ir bagāta ar dažādām mīklām un atjautības uzdevumiem. Arī svētku dienā, piedaloties aktivitātē “Mīklu olu koks”, apmeklētājiem būs iespēja sarīkot kārtīgu mīklu minēšanas turnīru un uzvaras gadījumā papildināt savu pavasarīgo grozu ar zaudētāju krāsainajām Lieldienu olām.

Tiem, kuri atpūtai vēlēsies piešķirt izglītojoši - izklaidējošu pieredzi, varēs piedalīties orientēšanās spēlē "Lieldienas apkārt pasaulei". Interesentiem informācijas centrā tiks izsniegtas orientēšanās uzdevumu kartes un piedzīvojums varēs sākties.  

Savukārt no pl.13.00 līdz 14.00 ikvienam būs iespēja apmeklēt radošo darbnīcu "Ai, zaķīti, garausīti”, kur varēs izveidot savu, unikālo Lieldienu simbolu – garausi. Dalība radošajā darbnīcā par maksu.

Pils komanda aicina apmeklētājus ņemt līdzi savus Lieldienu gardumus un krāsainās olas, lai kopīgi radītu īstu svētku noskaņu.

Papildus košiem notikumiem parkā, apmeklētājiem būs atvērts arī pils muzejs. Viesi varēs apskatīt jaunākās izstādes: Guntas Frīdenbergas digitālā māksla “Ziedu maģija”; 2022. gada muzeja krājuma jaunieguvumi ”Uguns mežā” un Kultūras centra “Iļģuciems” Tautas lietišķas mākslas studijas “Ceplis” keramika “Koks. Koki. Mežs”. Ieeja muzejā pēc cenrāža.

Latvijas Goda ģimenes apliecības īpašniekiem lieliska iespēja Lieldienu brīvdienās no 7.-10. aprīlim apmeklēt izlaušanās spēli “Zaļā meža melnie stāsti” un rezervēt viesnīcas brīvdienu komplektus, saņemot 10% atlaidi.

Uz tikšanos pavasara sajūtu piepildītajos svētkos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95057106sec.