Pokaiņu mežā skanēs īpašs muzikāls veltījums mežam

2019. gada 10. augustā pulksten 20.00 Dobeles pusē esošais LVM Pokaiņu mežs uz vienu vakaru pārtaps par mūzikas piepildītu īpašvietu. Te izskanēs koncerts "Code 56.23.", kas ir muzikāls veltījums mežam.

Ar 56° ģeogrāfiskā platuma un 23° austrumu garuma koordinātēm mežā tiks meklētas skaņas 100 kilometru attālumā no Codes un Rīgas, mērot laiku sajūtās un skaņas vibrācijās.

Pasākumā piedalīsies latviešu komponists Platons Buravickis un mūziķis Bhima U no Sanktpēterburgas. Platons Buravickis ir komponists, pianists un improvizators, kurš strādā gan akadēmiskajā, gan elektroniskajā mūzikā. Absolvējis Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmiju. Īpašu vietu viņa daiļradē aizņem elektroakustiskā mūzika, ritmiskā mūzika un analogie sintezatori. Bhima U ir dziedātājs un komponists no Santkpēterburgas, kurš savā mūzikā kombinē dažādus stilus un noskaņas – popmūziku, rokmūziku, blūzu, folkmūziku, eksperimentālo mūziku u.c. Rakstījis mūziku baletam "Solyaris" (Priyut Komedianta, 2018) un "Noise of thoughts" (MARIINSKY, 2019).

"Code 56.23" apmeklētājiem būs iespēja ne tikai klausīties viņu radīto mūziku, bet arī interaktīvi pētīt mežu. Tāpēc organizatori iesaka ņemt līdzi kabatas lukturīšus, lai varētu pilnvērtīgi baudīt pasākumu, nebaidoties pazust tumsā.

Tā kā pasākums notiek pustumsā, brīvā dabā, noderēs arī līdzņemtie pledi, tūristu paklāji, saliekamie krēsli, piknika grozi un viss cits, kas palīdz justies ērti un brīvi. Pasākumā gaidīts ikviens interesents – gan liels, gan mazs. Lai koncertā varētu ierasties plašāks interesentu loks, no Dobeles autoostas plkst. 19.30 izbrauks bezmaksas mikroautobuss, kas aizvedīs līdz Pokaiņu mežam. Pēc koncerta ar šo autobusu varēs nokļūt Dobelē.

LVM Pokaiņu meža ieejas biļetes varēs iegādāties pirms pasākuma.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71638608sec.