Limbažos norisināsies Krāmu tirgus Līgo noskaņās

2020. gada 23. jūnijā Limbažos, Burtnieku kvartālā, norisināsies šīs sezonas pirmais un kopsummā ceturtais Limbažu krāmu tirgus - šoreiz Līgo noskaņās!

Vēl pirms Līgo iespēja tikt vaļā no lietām mājās, kas pašiem liekas vai iegādāt kādu sen meklētu, vēlētu pērli no citu krājumiem gan no šī, gan no pagājušā gadsimta.!

Lai andele būtu jautrāka un atraktīvāka ciemos dosies "Limuzīns Jāņu nakts krāsā" no zemnieku saimniecības "Kronīši" retro auto kolekcijas. Svētku noskaņai mūzikas skaņas no visiem labi zināmiem latviešu filmu zelta arhīviem.

Pasākums lieliski apvienojams ar došanos uz Zāļu tirdziņu Baumaņu Kārļa laukumā.

Kā ierasts piedāvājumā dažādas oriģinālas un senatnīgas mājas lietas un dekori, trauki un galda piederumi, porcelāna un stikla figūriņas, laikmeta liecības - dažādas nozīmītes, grāmatas lieliem un maziem, vinila plates, skaņu un foto tehnika, apģērbi un aksesuāri, rotaļlietas, mākslinieku darinājumi, mūsdienu dizaina preces un citas pārsteidzošas lietas.

Limbažu krāmu tirdziņam piebiedrosies arī pastāvīgie tirgoņi no Lietu Tirgotavas Ādažu novadā.

Limbažu krāmu tirdziņa mērķis iedzīvināt un attīstīt brīvdabas krāmu tirgu tradīcijas, kad par tirgotāju var kļūt ikviens no mums, kam ir kas vērtīgs krājumā. Pircējiem savukārt šādi krāmu tirdziņi ir lieliska iespēja atrast interesantas un unikālas lietas ar vēsturi no šā un pagājušā gadsimta un, iegādājoties tās, dot tām jaunu dzīvi!

Krāmu tirgus norises laiks Burtnieku kvartālā no pl.8-13 (Pieteikšanās tirgotājiem un informācija līdz 22.jūnijam pa tālr.28359057)

Zāļu tirdziņa norises laiks Baumaņu Kārļa laukumā no pl.8-15 (Pieteikšanās tirgotājiem un informācija pa tālr.22020052)

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65267396sec.