LATVIJA | Aizkraukle

8 idejas pirmskāzu ballītei Skrīveros

Ar straujiem soļiem tuvojas vasara – populārākais laiks kāzām Latvijā. Vairākās vietnēs redzam reklāmas un kāzu piedāvājumus, bet kur tad paliek vecpuišu un vecmeitu ballītes? Pirmskāzu ballīte ir domāta tam, lai cilvēki, kuri gatavojas precēties, varētu atvadīties no neprecētas personas statusa un kārtīgi izpriecāties kopā ar draugiem.

Skrīveru tūrisma un informācijas punkts piedāvā 8 idejas bezgalīgi jautrībai pirmskāzu ballītē:

Ziepju un sveču meistarklases ar odziņu

Lilijas ziepes & sveces piedāvā privātas ziepju un sveču meistarklases savā darbnīcā vai izbraukumā. Meistare plaši pazīstama ar savām “ēdamajām” ziepēm, taču vecmeitām un vecpuišiem piedāvā izgatavot arī pikantākas formas.

Obligāta iepriekš pieteikšanās: +371 22376994

Drunka* stipro dzērienu degustācija

Drunka* derēs tiem, kam patīk kaut kas stiprāks - vīns un stiprie alkoholiskie dzērieni. Saimnieki gaidīs Jūs ciemos un piedāvās nobaudīt radīto “DRUNKU”, “Drunkas” spēka zupu, izbaudītu atmosfēru Daugavas krastā un ieklausītos stāstos par Drunkas* tapšanu un Kalnakroga vēsturi.

Obligāta iepriekš pieteikšanās: +371 26474460

Saldējuma degustācija iekarsušajiem

Kad pirmskāzu ballīte jau iekarsusi, Skrīveru mājas saldējums būs īstā vieta lai atvēsinātos. Brīnišķīgā kafejnīcas atmosfērā varēsiet atmodināt savas garšas kārpiņas, izzināt klasiskā un neierasto saldējuma garšu pasauli un piedzīvot to, par ko citi tikai runā.

Obligāta iepriekš pieteikšanās: +371 28361561 vai skriveri@majassaldejums.lv

Konfektes ar īpašu dizainu

Ja vēlaties iegūt sertifikātu par konfektes “gotiņa” tīšanas apgūšanu tad Skrīveru pārtikas kombināts Jums būs īstā vieta. Viens ir dzirdēt un lasīt, taču pavisam kas cits — izbaudīt un pārliecināties pašam, kā top slavenās konfektes “Gotiņa” un leģendārā “Krējuma pagale”, kā tās garšo. Neaizmirstams papildinājums Jūsu ballītei var būt konfekšu papīriņa dizains pēc Jūsu vēlmēm, bet par to neizmirsti vienoties ar saimniekiem pirms apmeklējuma.

Obligāta iepriekš pieteikšanās: +371 27827363 vai +37128685600

Radiet atmiņas ar RADADA

Ja vēlaties radīt kaut ko kas ikdienā Jums atgādinās par šo ballīti ieplānojiet iegriezties RADADA darbnīcā. Tur Jums būs iespējams pašiem iemēģināt roku sietspiedes drukas tehnikā, apdrukājot auduma maisiņus. Super iespēja - iepriekš vienojoties, saimniece var izveidot trafaretu ar Jūsu izvēlēto attēlu.

Obligāta iepriekš pieteikšanās: +371 28386655

Ražo emocijas emociju fabrikā

Saldumu baudīšana ir neparasts piedzīvojums – viesiem tiek piedāvāts izbaudīt gardumus “Skrīveru modē”, kā arī radoši darboties un sevī atklāt daudzveidīgas emocijas. Skrīveru emociju fabrika piedāvā izvēlēties īsto no sešiem ekskursiju piedāvājumiem. Sākot ar degustācijām steidzīgajiem un beidzot ar vairāku stundu programmu.

Obligāta iepriekš pieteikšanās: +371 20366668 vai +371 65197009

Tējas, zupa un citi gardumi Ragārēs

Tiem kam tuvāka daba bioloģiskajā saimniecībā Ragāres iespējams apskatīt, aptaustīt, pagaršot un pasmaržot 100 dažādus ārstniecības augus un uzzināt par to pielietojumu ikdienā. Tēju degustācijas un iespēja baudīt brokastis vai pusdienas tēlainajā “Aktrise Ragārēs” notikumu vietā. Ārstniecības augu un ogu smūtiji, nepārspējamā Ragāru ugunskurā vārītā zupa padara ceļojumu par īpašu piedzīvojumu.

Obligāta iepriekš pieteikšanās: +371 29229588

Ūdens prieku baudītājiem satikšanās ar “Balto kazu”

Vēlaties baudīt šampanieti aplūkojot Daugavas krastus no ūdens un klausoties interesantos nostāstos par Aizkraukles, Skrīveru, Jaunjelgavas un pat Lielvārdes krastiem? Viss ir iespējams! Ekskursijas ar kuģīti “Balta kaza” vai motorlaivu “Āzītis” laikā uzzināsiet daudz interesantus faktus un leģendas nesteidzīgi baudot ballītes atmosfēru, sevis sarūpētās uzkodas un dzērienus.

Obligāta iepriekš pieteikšanās: +371 29442587

Naktsmītnes, ēdināšanas pakalpojumus un citas izklaides Skrīveros un Aizkraukles novadā meklē Facebook @skriveru.tip un @VisitAizkraukle kā arī www.visitaizkraukle.lv

Informāciju sagatavoja Skrīveru tūrisma informācijas punkts

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51892996sec.