LATVIJA | Jelgava

Patriotu mēneša ietvaros aicina uz aktivitāti «Svētku noskaņa Jelgavā»

Patriotu mēneša ietvaros Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) no 11. līdz 18. novembrim aicina piedalīties izzinošā un atjautīgā aktivitātē “Svētku noskaņa Jelgavā”.

Aktivitāte “Svētku noskaņa Jelgavā” ir aizraujošs veids, kā interesentiem parādīt un pastāstīt vietējiem iedzīvotājiem un pilsētas viesiem par valsts vēsturē svarīgajiem notikumiem un personībām, mudinot viņus pašus tos meklēt un veidot savu īpašu maršrutu, kur iekļauti Latvijas vēsturē un demokrātijas attīstībā nozīmīgas norises. Piedaloties aktivitātē, ikviens varēs atrast savu Latvijas svētku simbolu kopumu, aplūkojot Jelgavas pieminekļus, piemiņas zīmes un ēkas.

Dalībnieki, aktivitātes gaitā, izmatojot radošumu, aicināti izveidot savu Latvijas dzimšanas dienas kolāžu. Uzdevumu lapās tiks iekļauti 12 dažādi ar patriotu svētku simboliku saistīti silueti. Spēles gaitā dalībniekiem būs jāuzņem 12 fotoattēli Jelgavas pilsētā, kurus var pielīdzināt uzdevumu lapā iekļautajiem siluetiem. Fotoattēli jāiesūta JRTC caur whatsup aplikāciju uz tālruņa numuru 25619266.

Visu spēlē iekļauto uzdevumu izpilde var aizņemt līdz 2 stundām. Lai piedalītos simbolu spēlē “Svētku noskaņa Jelgavā”, nepieciešams tālrunis, savukārt darba lapas ar uzdevumiem un simboliem varēs saņemt Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā (Akadēmijas ielā 1) vai lejupielādēt no tīmekļa vietnes www.visit.jelgava.lv. Dalība spēlē ir bez maksas. Aktivitāte ir piemērota ģimenēm un individuālajiem ceļotājiem. Spēle būs pieejama periodā no 11. līdz 18. novembrim. Pirmie trīs dalībnieki, kuri būs pareizi atbildējuši uz visiem jautājumiem, iegūs ieejas karti Jelgavas Vecpilsētas mājas ekspozīcijas apmeklējumam un ielūgumu uz Jāņa Čakstes māju Jelgavas novadā. Ar balvu ieguvējiem JRTC sazināsies personīgi.

Pasākuma laikā notiks foto uzņemšana un/ vai filmēšana ar mērķi informēt sabiedrību par aktivitātes norisi, kā arī arhīva uzkrāšanas, dokumentēšanas, saglabāšanas vajadzībām un publicitātes materiālu veidošanai.

Informācija par datu apstrādi Jelgavas valstspilsētas pašvaldībā pieejama tīmekļa vietnē: http://www.jelgava.lv/lv/pasvaldiba/par-pasvaldibu/personas-datu-aizsardziba/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.12593603sec.