LATVIJA | Jelgava

Jāņa Asara ielā darbību uzsāks kafejnīca «Brokastnīca»

Jelgavas Vecpilsētas ielas kvartālā – Jāņa Asara ielā 1 tuvākajā laikā saimniecisko darbību uzsāks – SIA “Brokastu māja” – kafejnīca un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniedzējs, kas saskaņā ar telpu nomas izsoles rezultātiem guva tiesības kļūt par nomnieku restaurētajā namiņā pilsētas vecpilsētas daļā.  

Uzņēmuma pārstāves Ilze Dobrāja un Rota Greiškalne virtuvē rosīties sāks 21.decembrī, kad līdzās esošā Dzīvesziņas un arodu sēta – Vecpilsētas ielā 2 piedzīvos ziemas saulgriežu svinēšanu un uz pasākuma norises laiku taps atvērta apmeklētājiem. Līdz ar to arī SIA “Brokastu māja” iekļausies kā sadarbības partneris pasākuma programmas nodrošinājumā, svētku laikā nodrošinot karstus un uzmundrinošus dzērienus, kā arī iespēju, piedaloties piparkūku apgleznošanas darbnīcā, jau ielūkoties kafejnīcas atmosfērā.  Ikdienā viesiem “Brokastnīca” durvis vērs janvāra otrajā pusē, un turpmāk ikviens iedzīvotājs un pilsētas viesis būs laipni gaidīts jaunajā kafejnīcā, kur baudīt gardas maltītes un aromātiskus dzērienus īpašā Vecpilsētas ielas kvartāla atmosfērā.

Uzņēmuma pārstāves ir iecerējušas veidot Jelgavā līdz šim nebijušu piedāvājumu - brokastnīcu ar savu maizes ceptuvi. Ikdienas piedāvājuma klāstā būs pieejama dažāda veida uz vietas cepta svaiga maize un konditorejas izstrādājumi. Kafejnīcā loloto, uz vietas cepto mīklas izstrādājumu veidi un piedāvājums laika gaitā papildināsies, iepazīstot arī jelgavnieku paradumus. Brokastis ir svarīga rīta cēliena sastāvdaļa, “Brokastnīca” cer tās steidzīgajiem vai miegainajiem padarīt īpašas, jo, sākot jau no pulksten 7.30 gaidīs apmeklētājus, lai mundri sagaidītu un palutinātu ar veselīgām, bagātīgām brokastīm – dažāda veida omletēm, salātiem, gardi pildītiem kruasāniem, sviestmaizēm, kārdinošām pankūkām un vafelēm, piedāvājot katru dienu jaunu dienas ēdienu izvēli un nodrošinot arī maltīšu līdzņemšanu. “Brokastnīcas” piedāvājumā tiks akcentēta kvalitāte un sezonalitāte gan garšā, gan atmosfērā, uzsverot katras sezonas neatkārtojamo burvību.

Kafejnīca telpu ziņā ir neliels namiņš, taču tam ir gana plaša terases daļa un āra pagalms, kas siltajā sezonā pārtaps par omulīgu pusdienu un vakariņu, kā arī kultūras programmas baudīšanas vietu. Uzņēmuma pārstāves iecerējušas, ka kafejnīcai būs raksturīgs ne tikai gardu maltīšu piedāvājums, bet  dzīvās mūzikas vakari, stāvizrādes un cita veida kultūras norises. “Brokastnīcā” ēdināšanas pakalpojumi būs pieejami gan individuāliem apmeklētājiem, gan grupām, kā arī būs iespēja kafejnīcas telpās rīkot banketus, kafijas pauzes un privātus saviesīgus pasākumus.

Informācija par kafejnīcas aktualitātēm, tapšanas procesu un atvēršanas dienu pieejama sociālajos tīklu Instagram un Facebook profilos @brokastnica.jelgava.

Nams Jāņa Asara iela 1 ir viena no ēkām Vecpilsētas ielas kvartāla ansamblī, kas pārbūvēts un restaurēts Eiropas Reģionālās attīstības fonda projekta Nr.5.5.1.0/19/I/005 "Kultūras mantojuma saglabāšana un attīstība Jelgavas pilsētā" ietvaros.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74299502sec.