LATVIJA | Jelgava

Jelgavā apmeklētājiem durvis ver kafejnīca «Brokastnīca»

No 21.janvāra apmeklētājus gaida kafejnīca “Brokastnīca”, kas atrodas pilsētas šarmantākajā daļā - Vecpilsētas ielas kvartālā, Jāņa Asara ielā 1.  

“Brokastnīca” atrodas līdzās jaunizveidotajai Dzīvesziņas un arodu sētai un papildina Vecpilsētas ielas kvartāla ansambli un pilsētas tūrisma piedāvājumu.

Dzīvesziņas un arodu sētā saimnieko tautastērpu darinātava un amatnieku darbnīca “Austras raksti”, ikdienā apmeklētājiem piedāvājot iespēju vērot dažāda veida audēju amata paraugdemonstrējumus, piemēram, Zemgales rakstaino brunču aušanu, villaiņu, jostu un citu audumu darināšanu, kreklu  un aubju izšūšanu, kā arī sarežģītu rakstu aušanu Viļumsona stellēs.

Savukārt “Brokastnīcā” ikviens aicināts baudīt gardas maltītes un uzmundrinošus dzērienus. Uzņēmuma pārstāves Ilze Dobrāja un Rota Greiškalne stāsta, ka kafejnīcas koncepts ir Jelgavā kas jauns -  brokastnīca ar savu maizes ceptuvi, kas viesus gaidīs sākot no pulksten 7.30 darba dienās un 9.00 brīvdienās, lai palutinātu ar veselīgām, bagātīgām brokastīm un gardu kafiju. Ēdienkartē iekļauti dažāda veida olu ēdieni, putras, karstmaizes, pankūkas un vafeles, kā arī veģetāriešiem piemēroti ēdieni. Darba dienās ēdienkarti papildinās arī mainīgs dienas piedāvājums. “Brokastnīcas” pamatvērtības ir kvalitāte un sezonalitāte, ko var ne tikai izgaršot, bet arī ieraudzīt un piedzīvot maltītēs, iekārtojumā un atmosfērā.

“Brokastnīca” ir vieta ar brīvu, atvērtu un siltu māju atmosfēru, kur rīta cēlienā ar kolēģiem var pārspriest dienas plānus vai satikties ar draugiem un ģimeni pie lielā centrālā kafejnīcas galda. Ēdināšanas pakalpojumi ir pieejami gan individuāliem apmeklētājiem, gan grupām, kā arī ir iespēja kafejnīcas telpās rīkot banketus, kafijas pauzes un privātus saviesīgus pasākumus. Vasaras sezonā viesi aicināti piedzīvot nesteidzīgu atpūtu, kā arī dažādas kultūras norises, dzīvās mūzikas vakarus un stāvizrādes kafejnīcas pagalmā uz terases.

Informācija par kafejnīcas aktualitātēm un piedāvājumu pieejama sociālo tīklu Instagram un Facebook profilos @brokastnica.jelgava.

Savukārt informācija par Dzīvesziņas un arodu sētas sniegtajiem pakalpojumiem un meistarklasēm pieejama tīmekļa vietnē www.visit.jelgava.lv

Dzīvesziņas un arodu sēta, kā arī „Brokastnīcas“ nams pārbūvēti un restaurēti Eiropas Reģionālās attīstības fonda projekta Nr.5.5.1.0/19/I/005 "Kultūras mantojuma saglabāšana un attīstība Jelgavas pilsētā" ietvaros.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45300484sec.