Izdoti divi jauni tūrisma informācijas materiāli par Jūrmalu

Rūpējoties par pilsētas viesu ērtībām, ir izdoti divi jauni tūrisma informatīvie izdevumi – tūrisma ceļvedis par Jūrmalu zviedru valodā prāmju „Tallink” pasažieriem un tūrisma brošūra „Welcome Jūrmala” četrās valodās.

Jūrmalas pilsētas domes izdotais tūrisma ceļvedis zviedru valodā par Jūrmalu 13000 lielā tirāžā tiek izplatīts pilsētas viesiem no Skandināvijas valstīm prāmju „Tallink” braucienos maršrutā Rīga – Stokholma – Rīga. Tūrisma ceļvedī ir iekļauta galvenā informācija par pilsētu – pilsētas karte, pludmale, SPA un kūrortārstniecības procedūru piedāvājums, koka arhitektūra, galvenie apskates objekti, kā arī vispārēja informācija par notiekošajiem kultūras un sporta pasākumiem pilsētā, izklaides un aktīvās atpūtas iespējas, kā arī informācija kā nokļūt uz kūrortpilsētu. Ceļveža formāts ir ērts un parocīgs prāmju pasažieriem, līdz ar to ļoti viegli izmantojams, lai iegūtu galveno informāciju par pilsētu un, lai vieglāk izvēlētos sev piemērotāko atpūtas veidu mūsu pilsētā.

„Zviedrija ir nozīmīgs tūrisma tirgus Jūrmalas kūrortpilsētai, kas sastāda 3% kopējā tūristu skaita, ar pieaugumu par 27% jau šī gada pirmajā ceturksnī, tādēļ papildus Jūrmalas pilsētas domes ikgadēji izdotajai brošūrai „Jūrmala” zviedru valodā, katru gadu tiek izdots arī īpašs izdevums, kas tiek izplatīts uz „Tallink” prāmju līnijām. Prāmju pasažieri ir iecienījuši apmeklēt Jūrmalas kūrortpilsētu, lai baudītu kūrortaārstniecības un Spa procedūras, apmeklētu koncertus, pastaigātos pa pludmali un papusdienotu kādā no Jūrmalas restorāniem”, informē Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja 1.vietnieks Aigars Tampe.

Ceļvedis tiek izplatīts tieši uz „Tallink” prāmjiem, lai tādējādi veicinātu iepazīt mūsu pilsētu sava ceļojuma laikā, un mudinātu ārvalstu viesus atgriezties Jūrmalā jau uz ilgāku laiku, lai šeit pavadītu savu atvaļinājumu.

Īpašais vasaras izdevums „Welcome Jūrmala” tiek izdots sadarbībā ar SIA „Welcome LV” un tajā ir pieejama informācija par pilsētu – naktsmītnēm, ēdināšanu, izklaidēm, apskates vietām, notikumu kalendāru un aktīvās atpūtas iespējām vasarā u.c. Ceļvedis izdots 4 valodās vienkopus – angļu, vācu, krievu un somu, kuras ir vienas no pieprasītākajām valodām ārvalstu viesu vidū Jūrmalā.

Jaunais „Welcome Jūrmala” ceļvedis pieejams Jūrmalas tūrisma informācijas centrā Lienes ielā 5, Majoros, kā arī pilsētas tūristu mītnēs, Dzintaru koncertzālē, Līvu akvaparkā, Jūrmalas pilsētas kultūras namos, Jūrmalas pilsētas domes apmeklētāju apkalpošanas centros, Rīgas Tūrisma informācijas centros un citur Latvijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Neaizmirstams randiņš tumsā Neredzamā Pasaule
Izbaudiet neaizmirstamu randiņu tumsā! 90 minūšu ekskursija piecās telpās ar neredzīga gida vadību un romantiska divvientulība kafejnīcā ar uzkodām | Skatīt vairāk
Laimes un paradīzes sala KRĒTA no 275 EUR! Latvia Tours
Krētā nav lielu pilsētu, tai raksturīgas mazas pilsētiņas, ciemati. Salā ir ideāli apstākļi atpūtai, jo šeit ir vairāk nekā 300 saulainu dienu | Skatīt vairāk
no 257 EUR
Grupas "Skyforger" koncerts Valmierā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
8.jūnijā plkst. 20.00 jaudīgi un vērienīgi vasaras koncertsezonu Valmieras estrādē atklās folkmetāla grupa “Skyforger”. | Skatīt vairāk
no 18 EUR
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43327808sec.