Madonas rajonā notiks piedzīvojumu sacīkstes "Mamutu Medības 2008"

Ir pienācis laiks skatīties acīs jaunajiem zemes, uguns, ūdens un gaisa pārbaudījumiem, ko atvedušas sev līdzi piedzīvojumu sacīkstes Mamutu Medības 2009! Izaicini sevi, pārvari šķēršļus un tiec līdz finišam!

21. un 22.februāra naktī Madonā Praulienas pagasta Gustavskolā notiks piedzīvojumiem bagātās un mazliet ekstrēmās piedzīvojumu sacīkstes "Mamutu Medības 2008", kuras rīko bērnu un jauniešu biedrība "Jaunie Vanagi".

Arī šogad Mamutu Medības sagādās daudz iespaidīgu mirkļu un aizraus ar saviem ekstrēmajiem un netradicionālajiem pārbaudījumiem. Jāpārvar 4 stihiju (uguns, ūdens, zeme un gaiss) šķēršļi. Katrā kontrolpunktā dalībniekiem jāpaveic kāds veiklības vai prāta uzdevums, protams, turoties visiem kopā un atbalstot savējos.

Sacīkšu sākums: Pusnaktī

Trase: 15 līdz 20 km gara, laiks trasē 6 - 8 stundas

Ierašanās: 21. februāra vakarā Gustavskolā

Komanda: sastāv no pieciem medniekiem

Mednieku vecums: sākot no 14 gadiem līdz opīšu vecumam

Pieteikšanās : līdz 16. februārim, zvanot vai sūtot e-pastu.

Dalības maksa: 13Ls no cilvēka, LJP - 12Ls, JV - 10,00Ls

Kontakti: Agris Ziemelis, m: 26323559, sacikstes@gmail.com

Sīkāka informācija: www.jaunievanagi.lv  

 

Atbalsta: Veikals "Viss Atpūtai Dabā", Tipogrāfija "CHARTA", Radio "NABA", Z/S "Ģulbiškas", Latvijas Zemnieku Savienība, Madonas Patērētāju biedrība, Mamma Daba.

Bērnu un jauniešu biedrība "Jaunie Vanagi" ir Latvijas nevalstiskā organizācija un starptautiskās asociācijas IFM-SEI aktīvs biedrs, kuras galvenās vērtības ir demokrātija, tolerance, līdztiesība, sadarbība un draudzība kā galvenie pamatprincipi harmoniskas sabiedrības veidošanai.

Organizācijas jauniešu klubi darbojas dažādās Latvijas pilsētās: Rīgā, Salaspilī, Ogrē, Olainē un Siguldā.

Biedrības mērķi: attīstīt jauniešu zināšanas, iemaņas, attieksmes un vērtības, lai veicinātu viņu iespējas līdztiesīgi piedalīties demokrātiskos procesos un ietekmēt tos, aizstāvēt un popularizēt bērnu tiesības, integrēt sabiedrībā bērnus un jauniešus no "sociālā riska" grupām.

Ar piedzīvojumu sacīkšu palīdzību vēlamies stiprināt draugu, klasesbiedru un studiju biedru sadarbību komandā, gūt jaunu pieredzi un iemaņas. Sacensībās parasti piedalās jauniešu komandas no visas Latvijas. Jauno Vanagu jauniešu klubi jau vairākus gadus organizē šāda veida pasākumus. 2003. gadā ir aizsācies "JV dubļu sacīkšu seriāls", kura ietvaros gada laikā notiek vismaz trīs sacīkšu posmi: "Mamutu medības" – ziemā, "Zvirbuļa taka" – pavasarī un "Dublis" – vasaras beigās. Sacīkstes notiek dažādās Latvijas vietās, un katrs posms ir atšķirīgs, interesants un neatkārtojams.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.05.2024 - 24.05.2024 PIESAKIES LIELAJAM PLOSTAM 25.MAIJĀ TAKA
Palika pēdējas dienas, lai pieteikties!!! Izmanto iespēju! | Skatīt vairāk
Laimes un paradīzes sala KRĒTA! Latvia Tours
Krētā nav lielu pilsētu, tai raksturīgas mazas pilsētiņas, ciemati. Salā ir ideāli apstākļi atpūtai, jo šeit ir vairāk nekā 300 saulainu dienu | Skatīt vairāk
no 257 EUR
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59391308sec.