Nobalso par savu mīļāko foto akcijas „Cēsis ziemā!” bildi!

Noslēgusies Cēsu Tūrisma informācijas centra rīkotā foto akcija „Cēsis ziemā!” Tās ietvaros iesniegtas gandrīz 100 fotogrāfijas. Ziemā ietītos Cēsu pilsētas un apkārtnes objektus un ikdienišķos pilsētas mirkļus aicinām aplūkot Cēsu pilsētas domē, un noteikt arī savu simpātiju, kura, tāpat kā citu labāko fotogrāfiju autori, tiks paziņoti pēc Lieldienām.

Iestājoties astronomiskajam pavasarim, Cēsu Tūrisma informācijas centrs (Cēsu TIC) izsludinājis foto akciju „Cēsis pavasarī!” Ir tikai divi noteikumi – attēlos jābūt redzamiem Cēsu pilsētas un rajona apskates objektiem un bildei jābūt bildētai pavasarī.

Fotogrāfijas aicinām iesniegt Cēsu TIC mītnē – Apmeklētāju centrā, Pils laukumā 9, kā arī reģionālajās nodaļās – Piebalgas un Pārgaujas TIC. Viens autors var iesniegt līdz 10 fotogrāfijām digitālā un drukātā formātā. Vēlamais bildes izmērs ir, sākot no 13x18 cm.

Pavasara foto akcijas, kas noslēgsies, iestājoties astronomiskajai vasarai 2009.gada 21.jūnijā plkst.8.45, labāko fotogrāfiju autori saņems pārsteiguma balvas, fotogrāfijas būs aplūkojamas Vidzemes Vēstures un Tūrisma centra mājaslapā www.vvtc.cesis.lv sadaļā Fotogalerija, tiks iekļautas Cēsu un apkārtnes tūrisma informācijas bukletos, interneta portālos un citos vietēja un starptautiska mēroga informatīvajos materiālos par Cēsu pilsētu un apkārtni.

Konkurss „Cēsis pavasarī!” turpina rudenī un ziemā aizsāktās foto akcijas, kuru ietvaros iesniegtas 250 fotogrāfijas, kuras sniedz trāpīgu un pozitīvu iespaidu par Cēsīm un Cēsu rajonu. Rudens foto akcijas bilžu kolekciju var aplūkot Vidzemes Vēstures un Tūrisma centra mājaslapā www.vvtc.cesis.lv sadaļā Fotogalerija, kas pēc Lieldienām tiks papildināta ar ziemas foto akcijas bildēm.

Akcijas organizatori pasakās visiem dalībniekiem par radošo ieguldījumu Cēsu pilsētas un apkārtnes tēla veidošanā un popularizēšanā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 13.05.2024 Autokross Brenguļos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
12. maijā no plkst. 8.00 Brenguļu autotrasē tiks atklāta 2024. gada Latvijas autokrosa čempionāta sezona. | Skatīt vairāk
no 10 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 18.05.2024 Iepazīsti dabas takas un parkus Bauskā Bauskas TIC
Iepazīsti Bauskas apkārtnes dabas takas un parkus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 19.05.2024 Muzeju nakts Naukšēnos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
18.maijā no plkst.19.00- 01.00 aicinām uz muzeju nakti Naukšēnu Cilvēkmuzejā, iepazīstot muzeju citā gaisotnē! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ungurmuiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50949192sec.