Notiks plenērs "Mums visiem pieder atspulgs Alūksnes ezerā"

Alūksnē no 29. līdz 31. maijam notiks plenērs „Mums visiem pieder atspulgs Alūksnes ezerā”. Plenēra atklāšanas pasākums notiks piektdien, 29. maijā pulksten 18.30 pie Alūksnes pilsētas Tautas nama.

Gatavojoties plenēram, jau aizvadītajā nedēļā pirmsskolas izglītības iestādes „Sprīdītis” audzēkņi kopā ar Alūksnes pilsētas Tautas nama lietišķās mākslas studijas „Kalme” apgleznoja nojumi, zīmējumus veltot plenēra tēmai. Dažādas mākslinieciskas aktivitātes „Sprīdīša” teritorijā notiks arī plenēra pirmajā dienā – 29. maijā.

Sestdien, 30. maijā visas plenēra aktivitātes noritēs ap Alūksnes ezeru. Pulksten 13 pie tautas nama sāksies bērnu svētki. Mazie alūksnieši varēs klausīties grupas “Rondino” koncertu, vērot un varbūt arī piedalīties iluzionista Artūra Zemīša priekšnesumos, kā arī priecāties piepūšamajās atrakcijās, braukt ar velokartiem, lēkāt batutos un iesaistīties citās atrakcijās.

Pēcpusdienā, pulksten 16 pie Alūksnes tautas nama notiks jauniešu diena „Kur ir sniega cilvēks?”. Šajā pasākumā tiks atklāta jauno fotogrāfu darbu izstāde „Ziema/cilvēks/vasara”, dažādas aktivitātes noritēs multimediju teltī, uzstāsies mūzikas grupas un jauni talanti, kā arī būs citas aktivitātes.

Savukārt pulksten 22 notiks Pilssalas estrādes atklāšanas pasākums, piedaloties grupai „Vēja runa”, Gunāram un Zanei, kā arī dīdžejiem.

31.maijā notiks ģimeņu sporta diena „Mazais lielam pasmaida, mazais lielam draugs” pirmsskolas izglītības iestādes „Sprīdītis” teritorijā. Šo pasākumu rīko ģimeņu biedrība „Pie pavarda” un pirmsskolas izglītības iestāde „Sprīdītis”. To finansiāli atbalsta Alūksnes pilsētas dome, atbalstītājs ir arī Sabiedrības veselības aģentūra.

Ģimeņu sporta dienā notis dažādas aktivitātes, piemēram, šķēršļu trase „Lielais palīdzi mazajam”, braukšanas sacensības „Ķerru prieks”, lēkšana ar maisiem „Palec, palec, pagriezies”, podu sišana „Precīzais trāpījums”, azartiskās slaukšanas sacensības „Ātrākais govs slaucējs”, naskākais bumbotājs, ātrākais līdējs, veiklākais pūtējs. Brīvā dabā ģimenes varēs iesaistīties spēlēs, kopīgi dziedot, radot kopīgus mākslas darbus, ceļot torņus, apgleznojot sejas.

Plānotas arī aktivitātes kopā ar Ziemeļaustrumu Latvijas Mutes veselības centra zobu higiēnisti Ilzi Stradiņu.

Pasākuma dalībnieki varēs vērot velo triāla prezentāciju, ko demonstrēs Ēriks Skorodjonoks no Rīgas (šova "Latvijas Zelta talanti 2009" pusfinālists).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas Bauskā! Bauskas TIC
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas-dodoties pa Mēmeli, Mūsu, Lielupi ar laivām vai SUP, iegūstot labus lomus kādā no makšķerēšanas vietām vai | Skatīt vairāk
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Lote aicina ciemos! Atpūta Pērnavā Estravel Latvia
1 nakts 3* viesnīcā Pärnu ģimenei, brokastis un Lotes ciema apmeklējums // 2 + 1 vai 2 + 2 // | Skatīt vairāk
no 250 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Uzņēmumi


Gulbenes novada TIC
,


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.48215103sec.